Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Κυκλοφορίες 30 - 05 - 2018



Κανένας χειμώνας!


INDIES

To Blackwood #1 είναι κάτι ανάμεσα σε Χάρι Πότερ και Λάβκραφτ. Στο Sword Of Ages #4 η μάχη συνεχίζεται εκτός και εντός των τειχών. Στο Descender #30, ο Tim και ο Andy συναντιούνται μετά από πολύ καιρό. Το Kill Or Be Killed #19 παίρνει μια παράξενη τροπή. To Last Siege #1 μου φάνηκε ενδιαφέρον. Στο Lazarus #28 μια τραγωδία περνά μπροστά από τα μάτια μας. Το Realm #6 διαβάζεται. Στο Royal City #11 γίνεται μια μεγάλη αποκάλυψη. Στο Saga #52, εχθροί και φίλοι βρίσκονται στον ίδιο πλανήτη. Το Vs #4 είναι εκρηκτικό. Τα Harbinger Wars 2 #1, Quantum And Woody #6 και Valiant High #1 αξίζουν ένα ξεφύλλισμα. To 2000AD #2083 έχει εξώφυλλο "Survival Geeks" και το 2ο μέρος της νέας τους ιστορίας.

DC

Τα Aquaman Jabberjaw Special #1, Black Lightning Hong Kong Phooey Special #1 και Flash Speed Buggy Special #1 έχουν μια πλάκα. Το Batman Prelude To The Wedding Robin Vs Ra's Al Ghul #1 είναι επικεντρωμένο στον Damian και τη Selina. Το πραγματικά καλό Doomsday Clock #5 κινείται σε δυο βασικούς άξονες. Στο Green Arrow Annual #2 βλέπουμε τι έκανε ο Oliver την περίοδο που διαδραματίζονταν τα γεγονότα του No Justice. To Green Lanterns Annual #1 είναι καλούτσικο. Στο Justice League No Justice #4, η League καταφέρνει να νικήσει τους Omega Titans γεγονός που σηματοδοτεί μια νέα εποχή. Το Man Of Steel #1, το οποίο γράφει ο Bendis, είναι πραγματικά καλό. Βρε, λες να είναι ο συγγραφέας που έλειπε τόσα χρόνια από τον Superman;

MARVEL

To Amazing Spider-Man #800 δυστυχώς είναι ένας αχταρμάς. Στο Daredevil #603, η πολιορκία της Νέας Υόρκης συνεχίζεται. Με το Lockjaw #4 τελειώνει αυτή η σειρούλα. Στο Marvel Two-In-One #6, οι ήρωες των δυο διαφορετικών συμπάντων αντιμετωπίζουν τον Doom-Galactus. Στο Ms. Marvel #30 έχουμε τη σύντομη επιστροφή του Doc.X. To X-Men Red Annual #1 διαβάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: