Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Κυκλοφορίες 13 - 06 - 2018


Παγιδευμένος


DC

Το Batman Prelude To The Wedding: Batgirl Vs The Riddler #1 διαβάζεται. Το Detective Comics #982  των Moreci και Fiumara είναι σκοτεινό, γοτθικό. Στο Eternity Girl #4, ο Sonny Liew αλλάζει επιτυχημένα στυλ κάθε δυο σελίδες. Στο Flash #48, ο Wally δεν κάνει πίσω με τίποτα. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #46, η προσπάθεια σύναψης συμμαχιών συνεχίζεται. Στο Hawkman #1, ο Carter Hall προσπαθεί να ανακαλύψει γιατί η ιστορία του Hawkman δεν βγάζει κανένα νόημα. Το Immortal Men #3 είναι αξιοπρεπές. Στο Man Of Steel #3, ο καυαστροφέας του Krypton έρχεται στη Γη για να κυνηγήσει όσους γλίτωσαν. Στο Mister Miracle #9, οι δυο αντιμαχόμενες πλευρές διαπραγματεύονται την κατάπαυση του πυρός μα ο Darkseid έχει άλλα σχέδια. Φανταστικό μα και σοκαριστικό, σε κάποια σημεία, τεύχος. Το New Super-Man And The Justice League Of China #24 αποτελεί το τελευταίο τεύχος της σειράς. Το Plastic Man #1, των Simone και Melo είναι συμπαθητικό. Στο Sideways #5, ο Sideways τα βάζει με έναν φαφλατά. Στο Suicide Squad #43, οι Batman και Deadshot προσπαθούν να "λύσουν" τις διαφορές τους πριν συνεχίσουν την αποστολή τους. Στο Titans Special #1, ο Dick ξαναφτιάχνει την ομάδα. To Wonder Woman #48, έχει περισσότερον Jason από Diana.



INDIES

To Coda #2 είναι φανταστικό. Δεν έχω λόγια κάθε φορά. Το By Night #1 παίρνει μια παράξενη τροπή στο τέλος, κάτι που μου άρεσε. Στο B.P.R.D. The Devil You Know #7, ο Hellboy έχει και δεν έχει επιστρέψει. Στο Copperhead #19, οι ανασκαφές δημιουργούν νέα προβλήματα. To Death Of Love #5 αποτελεί το τελευταίο τεύχος της σειράς. Στο Dry County #4, οι πρωταγωνιστές αποφασίζουν να επισκεφθούν τις ξανθές υπόπτους. Στο Fix #12, o Roy θέλει να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του Mac. Στο Kick-Ass #5, η ηρωίδα μας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Το Mage The Hero Denied #9 είναι συμπαθητικό. Το Magic Order #1 ξεκινά λίγο πριν ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα σε διάφορες φατρίες μάγων. Στο Oblivion Song #4, η συνάντηση των δυο αδερφών φαίνεται να πλησιάζει. Το Port Of Earth #6 είναι αξιοπρεπές. Στο Weatherman #1, ο πρωταγωνιστής είναι ένας μετεωρολόγος στον πλανήτη Άρη και έχει ένα σκοτεινό μυστικό. Το A Walk Through Hell #2 είναι τρομακτικό. Το Bloodshot Salvation #10 δεν είναι άσχημο. Στο Mech Cadet Yu #9, η μεγάλη απειλή πλησιάζει τη Γη.



MARVEL

Στο Domino #3, η Dominο εγκαταλείπει προσωρινά τις φίλες της. Στο Marvel Two-In-One Annual #1, ο Doom συναντά το Council of Ric... Reeds. Reeds. To New Mutants Dead Souls #4 διαβάζεται. Το Peter Parker The Spectacular Spider-Man #305 έπρεπε να είναι πολύ καλύτερο. Το S.H.I.E.L.D. By Hickman And Weaver #6 αποτελεί το τελευταίο(επιτέλους) τεύχος της σειράς. Στο Thor #1, ο Thor προσπαθεί να συλλέξει θησαυρούς που σπάρθηκαν δεξιά κι αριστερά μετά την έκρηξη της Asgardia. Στο Star Wars Darth Vader #17 βλέπουμε πως ένας πρώην Jedi άναψε τη σπίθα που θέριεψε και έκαψε την Αυτοκρατορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: