Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Κυκλοφορίες 27 - 06 - 2018


Αντίο Dylan.


DC
Με τo Batgirl #24 περνά η ώρα. Στο  Detective Comics #983, ο Batman ζητά τη βοήθεια του Black Lightning. Στο Flash #49, η βλακεία του Wally στοιχίζει. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #47, οι Darkstars ξεκινούν την πολιορκία του Mogo. Στο Ηellblazer #23, ο John κάνει συμφωνία με έναν δαίμονα εις βάρος του Nergal. Κλασικά πράγματα. Στο Man Of Steel #5, ο Superman καταλαβαίνει πως μετά τον Krypton σειρά έχει η Γη. Το Mera Queen Of Atlantis #5 καταλήγει σε νέα μονομαχία μεταξύ της Mera και του Orm. Στο Mother Panic Gotham A.D. #4, η Violet κάνει αισθητή την παρουσία της. Στο Silencer #6, η Silencer και η Talia πρώτα μακελεύουν τους κοινούς εχθρούς και μετά προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους. Στο Teen Titans Special #1, οι νεαροί ήρωες νιώθουν απογοητευμένοι από το στάτους κβο. To Terrifics #5 έχει έναν φανταστικό Doc Shaner στο σχέδιο. Στο Wonder Woman #49, η Diana και ο Jason μάχονται τους Σκοτεινούς Θεούς. Το Motherlands #6 το βρήκα αρκετά εντάξει.

INDIES

Τα Bedtime Games #1 και Blackwood #2 διαβάζονται. Το Mata Hari #4 είναι ενδιαφέρον. Στο Modern Fantasy #1 έχουμε ό,τι λέει ο τίτλος, ένα fantasy setting σε μοντέρνα εποχή. Στο Descender #31 έχουμε φτάσει σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Το Kill Or Be Killed #20 αποτελεί το καλό τελευταίο τεύχος αυτής της συνολικά πολύ καλής σειράς. Το Realm #7 διαβάζεται. Στο Saga #53, ο ελεύθερος πια The Will είναι αποφασισμένος για εκδίκηση. Στο Sex Criminals #25 έχουμε team up. Στο Wicked + The Divine #37 παίζουν καθυστερήσεις. Στο Lucy Dreaming #4, ο φίλος της Lucy, o Welsey μετατρέπεται σε super-villain.

MARVEL

To Black Panther #2 είναι αρκετά καλό. Το Marvel Two-In-One #7, το λες και μέτριο. Στο Moon Girl And Devil Dinosaur #32, ο Kingpin στέλνει τη θετή κόρη του στο σχολείο της Lunella. To Moon Knight #196 μοιάζει με τεύχος της Shade. Στο Ms. Marvel #31, η Kamala κάνει sleepover. Το Multiple Man #1 δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το Sentry #1 έχει καλό artwork. Στο διασκεδαστικό Thor #2, παρακολουθούμε μια διαδρομή σε παγωμένο τερέν. Το Star Wars Doctor Aphra #21 είναι αξιοπρεπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: