Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Κυκλοφορίες 20 - 06 - 2018


Μόνο ο Slaine λείπει.


DC

Στο Aquaman #37, τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Στο Batman #49, ο Joker αναμετράται με την Catwoman, φυσικά και λεκτικά, μέσα στην εκκλησία του προηγούμενου τεύχους. Το Batman - The Dark Prince Charming #2, δεύτερο και τελευταίο μέρος, είναι αρκετά καλό. Το Batman - Prelude to the Wedding - Red Hood vs Anarky #1 διαβάζεται. Στο Batwoman #16, η Batwoman προδίδει άλλη μια φορά τον Batman. Στο Brave And The Bold Batman And Wonder Woman #5, ο Batman καταλαβαίνει πως  ο δολοφονημένος βασιλιάς είναι ζωντανός. Στο Cave Carson Has An Interstellar Eye #4 μου άρεσε. Το καλύτερο κομμάτι του Damage #6 είναι το εξώφυλλό του. Στο Deathbed #5 βλέπουμε πως ο Luna είναι ένας αποτυχημένος Tom Strong. Το Green Lanterns #49 διαβάζεται. Το Harley Quinn #44 δεν είναι ιδιαίτερα καλό. Στο Justice League #2, ο Lex εκμεταλλεύεται το ότι οι ήρωες έχουν στραμμένο το βλέμμα τους αλλού. Στο Man Of Steel #4, ο καταστροφέας του Krypton αποδεικνύεται πολύ σκληρό καρύδι. Το New Challengers #2 φυλάει μια τρικλοποδιά στις τελευταίες του σελίδες. Στο Wild Storm #14 γνωρίζουμε την Fairchild και βλέπουμε τις επόμενες κινήσεις των IO και Skywatch.

INDIES

Στο Deadly Class #35, η παρέα των ηρώων μας ξεφεύγει, όχι όμως πλήρης. To Evolution #7 με έκανε να βαρεθώ. Το Flavor #2 είναι αρκετά καλό. Στο Gideon Falls #4, ολοένα και περισσότεροι άρχίζουν να πιστεύουν στην ύπαρξη του μαύρου αχυρώνα. Στο Hit-Girl #5 των Lemire και Risso, η μικρή δολοφόνος ταξιδεύει στον Καναδά. Το Infidel #4 είναι καλό. Στο Moonshine #11, o Lou μεταμορφώνεται σε λυκάνθρωπο μέσα στη φυλακή. Στο Shanghai Red #1 παρακολουθούμε την ιστορία της Molly που έχει απαχθεί σε ένα καράβι που ταξιδεύει προς τη Σαγκάη. Στο Black Hammer Age Of Doom #3, η Lucy Hammer επιστρέφει και βρίσκει ποιος κρύβεται πίσω από όλα. Το Ether The Copper Golems #2 είναι πανέμορφο και τρομερά διασκεδαστικό. Στο Witchfinder The Gates Of Heaven #2, ο Witchfinder συναντά την Panya. To Mae #7 είναι το πρώτο τεύχος εδώ και ενάμιση χρόνο.

MARVEL

Το Amazing Spider-Man #801 είναι το τελευταίο τεύχος του Dan Slott, ο οποίος ξεκινά να γράφει το Tony Stark Iron Man #1. Το Avengers #3 δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Το αρκετά καλό Captain America #704 είναι το τελευταίο τεύχος του Mark Waid. Στο Daredevil #604 εμφανίζονται σχεδόν από το πουθενά κάτι χριστιανοί κυνηγοί τεράτων. To Doctor Strange #2 των Waid και Saiz είναι πολύ καλό. To Peter Parker The Spectacular Spider-Man Annual #1 έχει ιστορίες με σχέδιο Allred και Bachalo. To Runaways #10 είναι αξιοπρεπές. Στο X-Men Gold #30, άλλοι ξεκινούν να παντρευτούν, άλλοι παντρεύονται στο τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: