Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Κυκλοφορίες 04 - 07 - 2018


Δεν φάγαμε κουφέτα τελικά.


DC

Το γαμήλιο Batman #50 έχει διπλάσιο μέγεθος και φανταστικούς guest artists μα δεν έχει γάμο! Ωιμέ, τι συμφορά τον βρήκε τον Σκοτεινό Ιππότη! Το Catwoman #1 της Joëlle Jones ρίχνει την αξιαγάπητη Selina απευθείας στα βαθιά! Στο Deathstroke #33, ο Damian έχει γίνει κολλιτσίδα στον Slade. Στο Green Arrow #42, o Olie αναμετριέται με τον Parasite και το σωφρονιστικό σύστημα. To Green Lanterns #50 είναι μπερδεμένο. Στο Harley Quinn #45, η Harley ταξιδεύει στον Apokolips. Το Justice League #3 δεν σε αφήνει να ανασάνεις. Στο Man Of Steel #6, η Phantom Zone δίνει προσωρινή λύση σε ένα τεράστιο πρόβλημα. To Nightwing #46 απλώς διαβάζεται. Στο Shade The Changing Woman #5, ο Lepuck βρίσκει την καρδιά της Shade. To Unexpected #2 δεν είναι ιδιαίτερα καλό.

INDIES

To Incognegro Renaissance #5 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. To Quantum Age #1 αποτελεί spinoff του Black Hammer. To Sword Daughter #2 είναι αξιοπρεπές. Το Xerxes The Fall Of The House Of Darius And The Rise Of Alexander #4 είναι άστα να πάνε. Το Joe Hill's The Cape #1 αποτελεί σήκουελ της παλιότερης σειράς από την οποία δεν θυμόμουν τίποτα. Στο Death Or Glory #3 μαθαίνουμε την ιστορία της πρωταγωνίστριας. Το Last Siege #2 διαβάζεται. Το New Lieutenants Of Metal #1, των Casey και Farinas, μίλησε στη μεταλλική ψυχούλα μου. Στο Paper Girls #22, το παρεάκι χωρίζεται. Το Thief Of Thieves #38 είναι το πρώτο τεύχος εδώ και δύο χρόνια. Με το Walking Dead #181 βαρέθηκα.

MARVEL

Το Astonishing X-Men #13 αποτελεί το πρώτο τεύχος του νέου arc. Δεν εντυπωσιάστηκα. Το Avengers #4 πολύ θα ήθελε να είναι το Justice League #3. Το Captain America #1, των Coates και Yu, είναι πολύ ενδιαφέρον. Το Cosmic Ghost Rider #1 είναι αναπάντεχα καλό. Στο Deadpool #2, οι Εκδικητές ψάχνουν τον Deadpool. To Death Of The Inhumans #1 εκτός από σχετικά αξιοπρεπές κόμικ είναι ταυτόγχρονα και ευχή. Στο Doctor Strange #3, ο Stephen και η σύντροφός του συναντούν Skrulls. Το Immortal Hulk #2 διαβάζεται. Στο Star Wars #50 έχουμε προδοσία και παγίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: