Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Κυκλοφορίες 11 - 07 - 2018


The League of Extraordinary Ladies.


INDIES

To League Of Extraordinary Gentlemen: The Tempest #1 ξεκινά από εκεί που είχε σταματήσει το τελευταίο τεύχος του Century και συνεχίζει με την ανανέωση του James Bond και την προσπάθεια των ηρωίδων να βρουν το νησί του Nemo. To Black Science #37 είναι καλό. Στο Elsewhere #8, οι ήρωες μας επιστρέφουν στη σημερινή Γη αλλά όχι μόνιμα. Το Farmhand #1 αποτελεί το νέο κόμικ του Rob Guillory. Στο Isola #4, η βασίλισσα-τίγρη τραυματίζεται σοβαρά. Στο Monstress #18, αντιμετωπίζεται προσωρινά η μία απειλή. Στο Oblivion Song #5 τα δυο αδέρφια σμίγουν. Το Outpost Zero #1 μας μεταφέρει σε μια ανθρώπινη αποικία σε έναν παγωμένο πλανήτη. Το Port Of Earth #7 διαβάζεται. Το Rat Queens #10 είναι ενδιαφέρον όσο δεν γίνεται βαρετό. Το Mech Cadet Yu #10 είναι καλό. Στο Coda #3 επιτέλους γνωρίζουμε την πολυδιαφημισμένη γυναίκα του Hum. To Ruinworld #1 αποτελεί μια καλή fantasy δουλειά με καρτουνίστικο στυλ. To Aliens Dust To Dust #2 διαβάζεται. Στο B.P.R.D. The Devil You Know #8, στο επίκεντρο της κουβέντας βρίσκεται η Varvara. To She Could Fly #1 έχει ενδιαφέρον.

DC

Στο Detective Comics #984, o Batman προορίζει τον Black Lightning για εκπαιδευτή των νεαρών προστατευόμενων του. Το Eternity Girl #5 είναι καλό. To τέλος του Flash #50 μας προϊδεάζει για αλλαγές και νέες κρίσεις. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #48, η μεγάλη αναμέτρηση ξεκινά. Στο Hawkman #2, ο Carter επισκέπτεται το μουσείο του Λονδίνου. To Immortal Men #4 είναι μέτριο. Στο Plastic Man #2, ο Plastic Man δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον Batman από τον Man-Bat. Στο Red Hood And The Outlaws #24, ο Jason ίσως και να σκοτώνει τον Penguin. Το Sideways #6 με στεναχώρησε. Το Suicide Squad #44 έχει ευτυχισμένο τέλος! Στο Superman #1, ο Superman νιώθει μοναξιά. Στο Titans #23, η φρέσκια ομάδα ψιλο-αποτυγχάνει στην πρώτη της αποστολή. Στο Wonder Woman #50, ο Jason θυσιάζεται για το καλό του κόσμου.

MARVEL

Στο Amazing Spider-Man #1, ο νέος συγγραφέας Nick Spencer ίσως να μην ταιριάζει τόσο όσο ο νέος σχεδιαστής Ryan Ottley. Στο Daredevil #605, οι ήρωες νικούν το Hand πάνω που επιστρέφει ο Kingpin. To Domino #4 είναι συμπαθητικό. Στο Ms. Marvel #32, η Kamala τεστάρει τις δυνάμεις της. Το New Mutants Dead Souls #5 δεν είναι κακό. Στο Star Wars Darth Vader #18, ο Darth Vader βρίσκεται κυνηγημένος. Στο Unbeatable Squirrel Girl #34 έχουμε δικαστικό δράμα. Το X-23 #1 είναι αρκετά καλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: