Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Κυκλοφορίες 06 - 06 - 2018


Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες.


DC

Στο Batman #48, μπορεί να πει κανείς πως ο Joker είναι θυμωμένος που δεν έγινε κουμπάρος. Το Batman Prelude To The Wedding Nightwing Vs Hush #1 διαβάζεται. Το Deathstroke #32, στο οποίο οι Batman και Deathstroke είναι πολύ απασχολημένοι ώστε να δουν τι συμβαίνει γύρω τους, είναι πολύ καλό. Στο Exit Stage Left The Snagglepuss Chronicles #6, ο Snagglepuss τελικά τα φέρνει βόλτα παρόλο που έχει μπει στη μαύρη λίστα. Στο Green Arrow #41, ο Oliver μετακινεί έναν κρατούμενο. Στο Green Lanterns #48, η Jessica γίνεται φυγάς. Το Harley Quinn #43 δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Στο Justice League #1 βλέπουμε μια League την οποία συντονίζει ο Martian Manhunter, μια μεγάλη απειλή που πλησιάζει και τον Lex Luthor να αναλαμβάνει, πραξικοπηματικά και εις βάρος του Vandal Savage, τα ηνία της Legion of Doom. Στο Man Of Steel #2, μια απειλή πλησιάζει τη Γη. Στο Nightwing #45, ο Dick νιώθει πως χάνει το μυαλό του. Στο Shade The Changing Woman #4, η Shade πρέπει να βρει την καρδιά της για να σώσει τη Γη. Από το Unexpected #1 αξίζει το κομμάτι που σχεδιάζει ο Ryan Sook. Στο Wonder Woman Annual #2, η Diana εξοντώνει έναν Σκοτεινό Θεό με τη δύναμη της αγάπης!

INDIES

To Doctor Star And The Kingdom Of Lost Tomorrows #4, που αποτελεί το τελευταίο τεύχος της σειράς, είναι σπαραξικάρδιο. Στο Koshchei The Deathless #6, ο Koschei διηγείται στον Hellboy τι συνέβη μετά τις προηγηθέντες συναντήσεις τους. Στο Sword Daughter #1 ένας πατέρας και μια κόρη βαδίζουν τον δρόμο της εκδίκησης στη μεσαιωνική Ισλανδία. Το Xerxes The Fall Of The House Of Darius And The Rise Of Alexander #3 είναι σαν Druillet με λάθος ναρκωτικά. Στο Black Science #36, ο Grant και η Sara συμφιλιώνονται. Το Death Or Glory #2 είναι αξιοπρεπές. Το Eternal Empire #9 είναι το προτελευταίο τεύχος. To Isola #3 είναι πανέμορφο. Στο Paper Girls #21 τα κορίτσια καταφεύγουν σε μια βιβλιοθήκη. Στο Walking Dead #180, ο Rick έχει φιλοσοφικές διαφορές με την Pamela.

MARVEL

To Ant-Man And The Wasp #1 δεν μου φαίνεται να αξίζει. Το Astonishing X-Men #12, με το οποίο τελειώνει το μεγάλο πρώτο arc, είναι μετριότατο. Στο Captain America #703, οι Kree εισβάλλουν στη Γη. Το Dazzler X Song #1 δεν είναι κακό. Το Deadpool #1, με τον Skottie Young στα συγγραφικά καθήκοντα, αφήνει υποσχέσεις. Στο Doctor Strange #1, ο Sorcerer Supreme φαίνεται να έχει χάσει τις δυνάμεις του. Πάλι! Με το Immortal Hulk #1 φαίνεται να επιστρέφει στις ρίζες του, αυτός ο πολύ ταλαιπωρημένος χαρακτήρας. To Infinity Countdown #4 είναι για πέταμα. To Moon Girl And Devil Dinosaur #31 έχει αντικαπνιστικό μήνυμα. To X-Men Red #5 διαβάζεται. Το Star Wars #49 είναι ενταξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: