Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Κυκλοφορίες 18 - 07 - 2018


12 Angry Men.


DC

Στο Batman #51, ο συντετριμμένος συναισθηματικά Bruce Wayne γίνεται ένορκος υπόθεσης που αφορά το άλτερ έγκο του. Στο Batwoman #17, η Kate καταφέρνει να πέσει με τα μούτρα σε μια παγίδα. Με το Brave And The Bold Batman And Wonder Woman #6 τελειώνει απλώς το πρώτο μέρος ενός πολύ μεγαλύτερου saga. Δεν με χαλάει καθόλου. Στο Cave Carson Has An Interstellar Eye #5, η παρέα συναντά αρκετούς που θεωρούσε χαμένους. To Damage #7 είναι μέτριο. Το Deathbed #6, αποτελεί το πολύ όμορφο, γλυκόπικρο, τελευταίο τεύχος της σειράς. Στο Green Lanterns #51, δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα. Στο Harley Quinn #46, η Harley συνεχίζει να βρίσκεται στον Apokolips. Το Justice League #4, στο οποίο η League χάνει μάχες, είναι πολύ καλό. Το New Challengers #3 ψιλό-καταστρέφεται με την απότομη αλλαγή σχεδιαστή λίγο πριν το τέλος του τεύχους. Στο Wild Storm #15, ο Bendix απαντά.

ΙNDIES

Στο Ether The Copper Golems #3 βλέπουμε ακόμη μια φορά πόσο φανταστικός είναι ο Grandor. To Witchfinder The Gates Of Heaven #3 είναι καλό. Το Euthanauts #1 μου φάνηκε ενδιαφέρον. To Aphrodite V #1, που θυμίζει λίγο GitS, δεν είναι κακό. Το By Night #2 είναι αξιοπρεπές. Το συμπαθέστατο Dry County #5 αποτελεί το τελευταίο τεύχος της σειράς. Στο East Of West #38 έρχεται η ώρα που ο Πρίγκηπας πρέπει να πληρώσει για τα κρίματά του. Στο Flavor #3 έχουμε διαγωνισμό μαγειρικής! Το Gideon Falls #5 τελειώνει με ένα μικρό cliffhanger. Το Ice Cream Man #5 είναι πολύ ενδιαφέρον. Το Infidel #5 είναι το τελευταίο τεύχος αυτής της σειράς που ποτέ δεν απογειώθηκε. Στο Kick-Ass #6, η ηρωίδα μας καταφέρνει να βγει ζωντανή και όχι μόνο. Το Mage The Hero Denied #10 είναι συμπαθητικό. Στο Magic Order #2, το μακελειό συνεχίζεται. Το Rat Queens Special Neon Static #1 διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό σύμπαν. Το Vs #5, τελευταίο τεύχος της σειράς είναι σχετικά καλό. Στο Weatherman #2, o μετεωρολόγος είναι και δεν είναι ύποπτος για γενοκτονία. Το Mae #8 δεν είναι κακό.

MARVEL

Το Avengers #5 διαβάζεται. To Immortal Hulk #3 κάνει τους 5 διαφορετικούς σχεδιαστές να λειτουργήσουν. Με το Infinity Countdown #5 επιτέλους τελειώνει η σειρά. Στο Life Of Captain Marvel #1, οι Stohl και Pacheco προσπαθούν να φέρουν λίγη από τη μαγεία της περιόδου DeConnick. To Peter Parker The Spectacular Spider-Man #307 δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Το Runaways #11 διαβάζεται.To Thor #3 έχει γάμο. Το Tony Stark Iron Man #2 δεν είναι πραγματικά καλό και μάλλον κλέβει ιδέες από το Vision του Tom King. To X-Men Red #6 απλώς διαβάζεται. Το Star Wars #51 είναι καλούτσικο, το Star Wars Darth Vader Annual #2 είναι μάλλον αδιάφορο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: