Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Κυκλοφορίες 01 - 08 -2018



Darkseid is...


DC

To Adventures Of The Super Sons #1 συνεχίζει από εκεί που είχε σταματήσει το Super Sons. Στο Batman #52, ο Bruce σπέρνει την αμφιβολία στους άλλους ενόρκους. Στο Deathstroke #34, η μονομαχία ανάμεσα σε Deathstroke και Batman καταλήγει σε ισοπαλία. Το Green Arrow #43, στο οποίο ο Roy φεύγει για το Sanctuary, διαβάζεται. Στο Green Lanterns #52, το δαχτυλίδι του Baz δεν λειτουργεί σωστά. Στο Harley Quinn #47, η Harley τελειώνει την επίσκεψή της στον Apokolips. Στο Justice League #5, ο Luthor ελέγχει τον Superman και η Legion of Doom έχει γονατίσει το σύμπαν. Στο Mister Miracle #10 βλέπουμε τον Scott και την Barda να περνούν ευτυχισμένες στιγμές πριν επιστρέψουν στον Apokolips και παραδώσουν τον γιο τους στον Darkseid. To Nightwing #47 είναι μέτριο. Το Shade The Changing Woman #6 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Το Unexpected #3 δεν είναι τίποτα σπουδαίο.

INDIES

To Quantum Age #2 είναι αξιοπρεπέστατο. To Seeds #1, των Αja και Nocenti σχεδόν ουρλιάζει "Vertigo". Με το Xerxes The Fall Of The House Of Darius And The Rise Of Alexander #5 τελειώνει αυτή η, το λιγότερο παράξενη, σειρά. To Eclipse #9 διαβάζεται. Στο Last Siege #3 έρχονται τα πάνω κάτω. To Leviathan #1, που γράφει ο συγγραφέας του Chew, John Layman και σχεδιάζει ο Max Pitarra είναι αρκετά ενδιαφέρον. Στο Paper Girls #23, η Mac και η KJ καυγαδίζουν. Το Seven To Eternity #10 έκανε έναν χρόνο να βγει αλλά χαλάλι του. Το Thief Of Thieves #39 είναι έτσι κι έτσι. Το Walking Dead #182 με έκανε να βαρεθώ. Όπως και η σειρά. Όπως και τα παιχνίδια. Λήχτε τα όλα.

MARVEL

Το Astonishing X-Men #14 είναι μετριότατο. Μέχρι εδώ ήταν αυτή η σειρά απ' ότι φαίνεται. Το Captain America #2 είναι λίγο αργόσυρτο. Tο Cosmic Ghost Rider #2 είναι διασκεδαστικότατο. Στο Deadpool #3, ο Wade είχε ένα σχέδιο αντάξιο του Rocket Raccoon. Στο Death Of The Inhumans #2 πεθαίνουν Inhumans. To Infinity Wars #1 αποτελεί το πρώτο μέρος ενός παντελώς αδιάφορου event. Στο Star Wars #52, ο Solo είναι ο ήρωας της στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: