Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Κυκλοφορίες 08 - 08 -2018


"Go to sleep. Everything is all right."


DC

Στο Catwoman #2, η Selina αντιμετωπίζει ένα τσούρμο από copy-cats! Στο Detective Comics #986, ο Batman καταλαβαίνει πως χρειάζεται φροντιστήριο στις πολεμικές τέχνες. Το Eternity Girl #6 είναι το πολύ καλό τελευταίο τεύχος της σειράς. Στο Flash #52, ο Barry δέχεται τη βοήθεια του Commander Cold. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #50, οι Lanterns δίνουν τέλος στους Darkstars. Στο Hawkman #3, ο Hawkman συνεχίζει την αναζήτησή του. Το Immortal Men #5 είναι μάλλον κακό. Το Plastic Man #3 είναι αρκετά αστείο. Στο Red Hood And The Outlaws #25, ο κόσμος του Red Hood καταρρέει. Στο Sandman Universe #1, το "Dreaming" βρίσκεται σε κίνδυνο μα ο Daniel είναι άφαντος. Στo Sideways #7 εμφανίζονται οι Seven Soldiers of Victory. Στο Suicide Squad #45, η Waller στέλνει την ομάδα στην Ατλαντίδα. Στο Supergirl #21, η Supergirl εγκαταλείπει τη Γη. Στο Superman #2 κανείς δεν ξέρει πως κατέληξε η Γη στη Phantom Zone. Στο Titans #24, οι Titans αφήνουν κατά λάθος την Raven σε έναν αφιλόξενο κόσμο. To Wonder Woman #52 των Orlando και Aco έχει σαν γκεστς την Aztec και την Artemis και είναι ψιλό-φανταστικό.

INDIES

Στο Black Badge #1 των Kindt και Jenkins, πρόσκοποι είναι στην πραγματικότητα κατάσκοποι. Στο Mech Cadet Yu #11 δεν μπορούν να αποφασίσουν αν και ποιος πρέπει να θυσιαστεί. Στο B.P.R.D. The Devil You Know #9, οι πράκτορες φτάνουν στη Νέα Υόρκη. Το She Could Fly #2 δεν είναι άσχημο. To Sword Daughter #3 έχει μια μονομαχία και μια σφαγή. Το Death Or Glory #4 διαβάζεται. To Dissonance #4 είναι εντάξει. Στο Eternal Empire #10, που αποτελεί το τελευταίο τεύχος της σειράς, οι δυο δρακογέννητοι καταφέρνουν να νικήσουν την αυτοκράτειρα. Το Farmhand #2 διαβάζεται. Το Hey Kids Comics #1 του Howard Chaykin αποτελεί μια ενδιαφέρουσα ματιά στην αμερικάνικη βιομηχανία comics. Στο Maestros #7, η τεχνολογία είναι το εργαλείο που επιτρέπει στον Will να νικήσει τον αντίπαλό του και να αναδημιουργήσει το σύμπαν. Στο New Lieutenants Of Metal #2, η ομάδα των κακών είναι ένα boy band. Λογικό. Στο Oblivion Song #6, τα δυο αδέρφια επιστρέφουν στη Γη. Το Outpost Zero #2 είναι εντάξει. Το Port Of Earth #8 διαβάζεται. Το Bloodshot Salvation #12 δεν είναι κακό.

MARVEL

Στο Amazing Spider-Man #3, o Parker έχει διαχωριστεί από τον Spider-Man. Στο Daredevil #606, ο Daredevil συναντά τον χαμένο αδερφό του Matt. Ναι, κι εγώ απορώ με αυτό. Στο Domino #5, η Domino αποδεικνύεται καλή μαθήτρια του Shang-Chi. Με το Fantastic Four #1 ξεκινά η επιστροφή της οικογένειας Richards στο Marvel Universe. To Spider-Man Annual #1 είναι μέτριο. Στο Unbeatable Squirrel Girl #35, η Doreen και οι φίλοι της χωρίζουν τους Spider-Man και Kraven. Το Star Wars Darth Vader #19 διαβάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: