Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Κυκλοφορίες 25 - 07 -2018


Tradd Moore!


INDIES

Στο Bone Parish #1, το πιο δυνατό ναρκωτικό το φτιάχνουν ιερείς βουντού από κόκαλα διασήμων. Το Lucy Dreaming #5 είναι το τελευταίο τεύχος αυτής της συμπαθέστατης σειράς. Το Bedtime Games #2 δεν είναι κακό. Το Blackwood #3 διαβάζεται. Και τα δυο τους κάποια άλλη εποχή θα είχαν τη σήμανση "Vertigo". To Modern Fantasy #2 είναι χαριτωμένο, τίποτα παραπάνω. Το Joe Hill's The Cape Fallen #2 υπάρχει. Το Descender #32 προοριζόταν να είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Αντί γι αυτό, σηματοδοτεί τη μετάλλαξή της από sci-fi σε sci-fi/fantasy με το επερχόμενο Ascender. Στο Hit-Girl #6, η Hit-Girl διασώζεται από έναν ορεσίβιο Καναδό. Το Moonshine #12 είναι εντάξει. To New World #1 έχει επιρροές από Akira και 2000AD και τον Tradd Moore να παραδίδει την καλύτερη έως τώρα δουλειά του. Το Realm #8 είναι αξιοπρεπές. Στο Royal City #13 υπάρχουν κυρίως ευχάριστα νέα. Το Saga #54 σου βγάζει την καρδιά και ύστερα την πατάει ανακοινώνοντας "hiatus". To Shanghai Red #2 είναι καλό. Στο Britannia Lost Eagles Of Rome #1, ο Antonius έχει την Achillia ως συνάδελφο. Το A Walk Through Hell #3 είναι αρκετά τρομακτικό.

DC

Στο Action Comics #1001, ο Superman συνεχίζει να ερευνά τους εμπρησμούς των προηγούμενων τευχών. Τα Mera Queen Of Atlantis #6 και Aquaman #38 διαβάζονται μαζί! Στο Detective Comics #985, ο νέος κακός προσπαθεί να πείσει τον Batman πως οι συνεργάτες του είναι βαρίδια. Στο Doomsday Clock #6, ο Comedian είναι απρόσκλητος επισκέπτης στο πάρτι του Joker και των φίλων του. Στο Flash #51, βλέπουμε τον Wally να καταλήγει στο "Sanctuary". Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #49, οι Darkstars πέφτουν στην παγίδα του John Stewart. To Hellblazer #24 είναι το τελευταίο τεύχος αυτού του volume. Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλύτερο από το προηγούμενο και πιο κοντά στον κλασικό πια τίτλο. Στο Justice League Dark #1, κανένας δεν θέλει να γίνει μέλος της ομάδας της Wonder Woman. Στο Mother Panic: Gotham A.D. #5, η Violet δείχνει αναποφάσιστη. Στο Silencer #7 παρακολουθούμε μια μάχη στα σωθικά ενός επιβατηγού αεροπλάνου. Το Teen Titans #20, στο οποίο ντεμπουτάρει η νέα ομάδα, είναι καλό. Το Terrifics #6 είναι μια χαρά. To Wonder Woman #51 είναι filler.

MARVEL

Στο Amazing Spider-Man #2 χαίρεσαι που βλέπεις τους Pete και MJ μαζί, μετά από καιρό. Το Marvel Two-In-One #8 είναι λίγο βαρετό. Στο Moon Girl And Devil Dinosaur #33, η Lunella μεταμορφώνει τον δεινόσαυρό της σε άνθρωπο. Στο Moon Knight #197, ο Moon Knight την πέφτει σε μια σύναξη δολοφόνων. Τα Mr. And Mrs. X #1 και Multiple Man #2 διαβάζονται. Το X-Men: Wakanda Forever #1 είναι αδιάφορο. Στο X-23 #2, η Laura αντιμετωπίζει τις Cuckoos. To X-Men Grand Design Second Genesis #1 είναι αρκετά καλό. Το Star Wars Doctor Aphra #22 είναι διασκεδαστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: