Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Κυκλοφορίες 15 - 08 -2018


Μερικά ποστάκια μέχρι να ξεκινήσει η #blogovision.


INDIES

To Cinema Purgatorio #15 ξεκινά με τη ιστορία του Howard Rushmore, ενός ΑΡΔ της εποχής. Στο By Night #3, ο Barney ζητά βοήθεια από τον πατέρα της Heather. Στο Coda #4 γνωρίζουμε καλύτερα την Orc Paladin σύζυγο του βάρδου ήρωά μας. Το Ether The Copper Golems #4, είναι φανταστικό, όπως δηλαδή και τα προηγούμενα τεύχη της σειράς. To Crowded #1 είναι συμπαθητικό. To Flavor #4 διαβάζεται. Στο Gideon Falls #6, ο Andrea Sorrentino κάνει φανταστική δουλειά. Το Ice Cream Man #6 είναι καλό. Το Magic Order #3 έχει περισσότερο αίμα και λιγότερο σεξ σε σχέση με το εξώφυλλό του. Στο Manifest Destiny #36, οι Lewis & Clark επιστρέφουν στο οχυρό. Το Rumble #6 διαβάζεται. Το Weatherman #3 έχει μια εκπληκτική καταδίωξη. Το Wicked + The Divine #38 με κούρασε.

DC

Στο Aquaman #39, ο Arthur θα προσπαθήσει να αποτρέψει την καταστροφή που θέλει να επιφέρει η Waller στην Ατλαντίδα. Το επετειακό Batgirl #25 έχει κάποιες καλές στιγμές. Στο Batman #53, ο Bruce προσπαθεί να σώσει τον Batman. Στο Batwoman #18 το artwork του Blanco συγκαλύπτει το αδύναμο σενάριο της Bennet. To Cave Carson Has An Interstellar Eye #6 είναι πολύ καλό. To Green Lanterns #53 είναι μετριότατο. Στο Harley Quinn #48, η Harley αντιμετωπίζει τον Lord Death Man. Το Justice League #6 είναι καλό. Το New Challengers #4 δεν είναι ιδιαίτερα καλό. To Pearl #1, των Bendis και Gaydos, αφορά μια tattoo artist η οποία είναι και επαγγελματίας δολοφόνος για την Γιακούζα. Στο Wild Storm #16, η Angie γίνεται φίλη με την Jenny Sparks.

MARVEL

Το Astonishing X-Men Annual #1 το προσπέρασα. Το Doctor Strange #4 είναι καλό. Το Extermination #1 δεν μου άρεσε. Το Multiple Man #3 διαβάζεται. Τα Thor #4 και Tony Stark Iron Man #3 είναι μια χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: