Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Κυκλοφορίες 22 - 08 -2018


The End


INDIES

Το Beasts Of Burden Wise Dogs And Eldritch Men #1, που έχει τον Benjamin Dewey στη θέση της Jill Thompson, είναι καλό. Το Bedtime Games #3 διαβάζεται. Στο Black Hammer Age Of Doom #4, η Dragonfly αναγκάζεται να αποκαλύψει την αλήθεια. Το Aphrodite V #2 είναι ενδιαφέρον. Το Cold Spots #1 με άφησε αδιάφορο. Το Days Of Hate #7 φεύγει σαν νεράκι. Το Die!Die!Die! #2 είναι εντάξει. To Hit-Girl #7 έχει λυπητερό τέλος. Το Royal City #14 αποτελεί το τελευταίο τεύχος αυτής της πολύ καλής και γεμάτης αισθήματα σειράς. Στο Shanghai Red #3, η Molly επανασυνδέεται με την αδερφή της. Στο Britannia Lost Eagles Of Rome #2, οι ήρωές μας ταξιδεύουν στην Αίγυπτο.

DC

Στο Action Comics #1002, ο Clark καταλαβαίνει πως η Lois έχει επιστρέψει αλλά κρύβεται. Το Batman Kings Of Fear #1 είναι για τους fans του Kelley Jones. To Damage Annual #1 είναι πολύ καλύτερο από τα τελευταία τεύχη της σειράς. Στο Detective Comics #987, ο Batman χρησιμοποιεί τις αναμνήσεις του ως όπλο. Το Flash #53 διαβάζεται. Στο Justice League Dark #2, η αναζήτηση γνώσης έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Με το Mother Panic Gotham A.D. #6 τελειώνει η σειρά με πραγματικά όμορφο τρόπο. Το Silencer #8 είναι καλό. To Suicide Squad Annual #1 δεν είναι κακό. Στο Terrifics #7 οι Fantastic Four του DCU ταξιδεύουν στο σύμπαν του Tom Strong. To Wonder Woman #53 είναι πολύ καλό, ιδιαίτερα στο οπτικό κομμάτι.


MARVEL

Το Amazing Spider-Man #4 σώζεται από τον Ottley. Ο Spencer είναι υπερβολικά εξυπνάκιας ακόμη και για έναν τίτλο Spider-Man. To Black Panther #3 είναι λίγο κατώτερο από τα προηγούμενα τεύχη. Το Daredevil #607, με τον δίδυμο αδερφό του Ματ, δεν μου άρεσε. Το Life Of Captain Marvel #2 διαβάζεται. Στο Moon Girl And Devil Dinosaur #34, ο δεινόσαυρος έχει μεταμορφωθεί σε 9χρονο αγόρι. To Mr. And Mrs. X #2 έχει πλάκα. Το West Coast Avengers #1 αποτελεί ταυτόγχρονα αναβίωση του παλιού τίτλου μα και sequel του Hawkeye. Το X-Men Red #7 είναι συμπαθητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: