Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Κυκλοφορίες 29 - 08 -2018




DC

Batgirl #26 και Batgirl Annual #2 δεν είναι καθόλου άσχημα. Τo Catwoman Tweety And Sylvester Special #1 είναι αρκετά καλό. Τα υπόλοιπα crossovers, Harley Quinn Gossamer Special #1, Joker Daffy Duck Special #1 και Lex Luthor Porky Pig Special #1 είναι συμπαθητικά. To Nightwing Annual #1 καταφέρνει να κάνει θελκτικό το μέτριο κατά τ' άλλα Dark Web arc. To Red Hood And The Outlaws Annual #2 διαβάζεται. To Scarlet #1 των Bendis και Maleev συνεχίζει την ιστορία που ξεκίνησε το "μακρινό" 2010. Το Silencer Annual #1 μας ταξιδεύει στο παρελθόν.

MARVEL

To Daredevil Annual #1 θα μπορούσε να λέγεται και Misty Knight Annual. Το Extermination #2 με άφησε με απορίες. To Marvel Two-In-One #9 είναι μετριότατο. Το Moon Knight #198 μου άρεσε. Το Ms. Marvel #33 είναι συμπαθητικό. Με το New Mutants Dead Souls #6 τελειώνει η σειρά μα όχι πραγματικά. Το Runaways #12 φέρνει δυο χαρακτήρες κοντά κάτι που συνέβη πρώτα στην πολύ κακή τηλεοπτική σειρά. Στο X-23 #3, η Laura ψάχνει τη Gabby. To X-Men Grand Design Second Genesis #2 τελειώνει λίγο πριν το X-Tinction Agenda.

INDIES

Στο Blackwood #4 λύνονται όλα τα μυστήρια. To Modern Fantasy #3 διαβάζεται. Το House Amok #1 το βρήκα ενδιαφέρον. Στο A Walk Through Hell #4 μαθαίνουμε μερικά πράγματα για το παρελθόν των δύο πρακτόρων. Με το πανέμορφο Isola #5 κλείνει το πρώτο arc της σειράς. Στο New World #2, η Stella θυσιάζει το καθήκον για χάρη της αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: