Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Κυκλοφορίες 23 - 05 - 2018


Τέλος εποχής.


DC

Με το Detective Comics #981 κλείνει τον κύκλο του στον τίτλο ο James Tynion και μαζί η φιλόδοξη ιστορία που διηγήθηκε τόσο μα τόσο επιτυχημένα. Στο Flash #47 έχουμε ένα ταξίδι στο μέλλον. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #45, η προσπάθεια σύναψης συμμαχιών δεν πάει και τόσο καλά. Στο Hellblazer #22 βλέπουμε έναν από τους λόγους που ο Nergal μισεί τον John. Στο Justice League No Justice #3, ο Starro γίνεται ήρωας! Στο Mera Queen Of Atlantis #4, η Mera και ο Orm ζητούν βοήθεια από τη Χebel. Στο Mother Panic Gotham A.D. #3, η Violet εισβάλλει στο Arkham. Στο Silencer #5, υπάρχουν ερωτήματα για την Talia. Στο Suicide Squad #42, οι Batman και Deadshot συνεχίζουν να αναζητούν την κόρη του δεύτερου. Στο Super Sons #16, οι Super Sons σώζουν τη Justice League. Το Terrifics #4, που έχει τον Doc Shaner στο σκίτσο, είναι πολύ καλό. Στο Wonder Woman #47 καταφθάνουν οι Σκοτεινοί Θεοί. Το Motherlands #5 είναι καλό.

INDIES

To Black Hammer Age Of Doom #2 μου θύμισε Sandman από την αρχή και απλώς στο τέλος ήρθε μια επιπλέον επιβεβαίωση. Το Incognegro Renaissance #4 είναι εντάξει. To Witchfinder The Gates Of Heaven #1 έχει σχέδιο D' Israeli! Το Days Of Hate #5 ξεφυλλίζεται γρήγορα. Στο Deadly Class #34, η Maria παραδίδει στον Marcus, τον Viktor. Στo Elsewhere #7, το παρεάκι της Amelia φτάνει στον προορισμό του. Το Further Adventures Of Nick Wilson #5, που είναι το τελευταίο τεύχος για την ώρα, είναι γλυκούλι. Το Hit-Girl #4, με το οποίο τελειώνει το πρώτο arc, δεν είναι κακό. Στο Manifest Destiny #35 βλέπουμε πως πορεύονται οι στασιαστές. Το Regression #10 διαβάζεται.

MARVEL

To καλό Black Panther #1 έχει διαγαλαξιακό setting. To Doctor Strange #390 είναι ένα καλό τεύχος μετά από καιρό. Το Hunt For Wolverine Mystery In Madripoor #1 είναι σκουπίδι. Στo Invincible Iron Man #600, που αποτελεί το τελευταίο τεύχος του Bendis, έχουμε την επιστροφή του Tony μα και του Rhodey. Το Legion #5 είναι το γλυκόπικρο τελευταίο τεύχος της σειράς. To Moon Knight #195 φαντάζει πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα τεύχη. To S.H.I.E.L.D. By Hickman And Weaver #5 διαβάζεται. Τα Star Wars #48, Star Wars Annual #4 και Star Wars Doctor Aphra #20 είναι μια χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: