Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Κυκλοφορίες 25 - 04 - 2018


Ωπ, τέλειωσα με τον Απρίλη!


DC

Στο Batgirl #22, η Babs νιώθει παγιδευμένη. Στο Batman And The Signal #3, ο Signal σώζει την πόλη από τον Gnomon και αποκτά νέες απορίες για την προέλευσή του. Το Demon Hell Is Earth #6 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Στο Detective Comics #979, ο Ulysses μεταμορφώνει τον Tim. To Doom Patrol #11 είναι ένα τεύχος που θα πρέπει να διαβάσει όποιος θέλει να ασχοληθεί με τον Mojoworld της Marvel. Στο Flash #45, οι Wally και Iris επανασυνδέονται. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #43, ο Hal αντικρίζει τον στρατό των Darkstars. To Hellblazer #21 είναι εντάξει. 

Στο Justice League Of America #29, η League νικά τον Chronos και στη συνέχεια μεταλλάσσεται σε κάτι διαφορετικό. Στο Mera Queen Of Atlantis #3, ο Orm και η Mera συμμαχούν προσωρινά. Στο Mother Panic Gotham A.D. #2, η Violet προσπαθεί να εισβάλλει στο Arkham. To Silencer #4 σχεδιάζει ο Viktor Bogdanovic που είναι σχεδόν κλώνος του Capullo. Το Suicide Squad #40 διαβάζεται. Με τα Teen Titans #19 και Titans Annual #2 περνά η ώρα. Το Terrifics #3 είναι  τεύχος Fantastic Four με λιγάκι από DC. Στο Trinity #22, η Τριάδα μάχεται τον Deimos. Στο Wonder Woman #45, η Diana υπερισχύει του Darkseid χάρη στη δύναμη της αγάπης!

MARVEL

Το Avengers #690 είναι το τελευταίο τεύχος πριν το relaunch. Tα Doctor Strange #389 και Doctor Strange Damnation #4 δεν λένε πολλά. To Hunt For Wolverine #1 δεν είναι καλό. Στο Invincible Iron Man #599 επανεμφανίζεται ο Tony Stark. Το Legion #4 διαδραματίζεται, στο μεγαλύτερο μέρος του, στο μυαλό του David. Το Mighty Thor #706 ξεκινά με τη Jane να έχει μόλις πεθάνει. Στο Moon Girl And Devil Dinosaur #30 οι προσωρινοί Fantastic Four κάνουν δουλίτσα. Στο Moon Knight #194, ο Marc θυμάται μια ιστορία από το παρελθόν του. Το Peter Parker The Spectacular Spider-Man #303 είναι μια χαρά. Τα Star Wars Darth Vader #15 και Star Wars Doctor Aphra #19 διαβάζονται.

INDIES

To Aliens - Dust To Dust #1 δεν είναι κάτι το πρωτότυπο, είναι όμως αξιοπρεπές. To Days Of Hate #4, άντε διαβάζεται. Στο Hit-Girl #3, ο Mano προδίδει τη Hit-Girl. Στο Ice Cream Man #4 βλέπουμε πως ο παγωτατζής έχει αντίπαλο. Στο Kill Or Be Killed #18, η ντετέκτιβ Λίλυ βρίσκεται στο κατόπι του Ντύλαν. To Regression #9 είναι ενδιαφέρον. Στο Saga #51, η  Ianthe και ο The Will βρίσκουν τους φυγάδες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: