Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Κυκλοφορίες 02 - 05 - 2018


I can't quit you, baby


INDIES

Το φανταστικό Coda #1 των Si Spurrier και Matias Bergara έχει fantasy setting και θυμίζει bande dessinee. Στο Doctor Star And The Kingdom Of Lost Tomorrows #3, ο Doctor Star άθελά του δημιουργεί τους Green Lanterns του δικού του σύμπαντος. Στο Koshchei The Deathless #5, η Baba Yaga έχει κάνει σκλάβο της τον Koschei. To Xerxes The Fall Of The House Of Darius And The Rise Of Alexander #2 σε αφήνει άφωνο, με την κακή έννοια. Στο Black Science #35 ένας Grant και μια Sara κάθονται στο ντιβάνι του ψυχαναλυτή. Το Death Or Glory #1 έχει σαν πρωταγωνίστρια την Glory που προσπαθεί να βρει λεφτά για να σώσει τη ζωή του πατέρα της. Στο East Of West #37, ο Ranger έρχεται για το κεφάλι του John Freeman. To Sex Criminals #24 είναι καλό. Το Walking Dead #179 με έκανε να βαρεθώ.

DC

To Action Comics Special #1 περιέχει μερικές συμπαθητικές ιστορίες. Στο Batman #46, o Booster συνεχίζει να τα κάνει θάλασσα. To Deathstroke #31, στο οποίο εμφανίζεται ο Batman, είναι αρκετά καλό. Στο Exit Stage Left The Snagglepuss Chronicles #5, ο Snagglepuss ξεσπαθώνει κατά του μακαρθισμού. Το Green Arrow #40 δεν είναι κάτι σπουδαίο. Το Green Lanterns #46 διαβάζεται. Το Harley Quinn Harley Loves Joker #1 το γράφει ο Paul Dini. To Nightwing #44 δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Στο Shade The Changing Woman #3, η Megan έχει επιστρέψει και αποζητά εκδίκηση.

MARVEL

Στο Astonishing X-Men #11, ο Proteus ηττάται αλλά με τι κόστος. Στο Avengers #1 βρέχει νεκρούς Celestials. To Captain America #701 ξεκινά στο παρελθόν μα διαδραματίζεται κυρίως στο μέλλον. Το Infinity Countdown #3 είναι ό,τι να 'ναι. To S.H.I.E.L.D. By Hickman And Weaver The Rebirth #1 συγκεντρώνει τα 4 πρώτα τεύχη της δεύτερης σειράς S.H.I.E.L.D. που είχε μείνει στη μέση το μακρινό 2011. Με το Spider-Man #240, ο Bendis αποχαιρετά τον Mile Morales. Το Star Wars #47 διαβάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: