Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Κυκλοφορίες 09 - 05 - 2018


Επιστροφή.


DC

Στο Batgirl And The Birds Of Prey #22, η ομάδα κατατροπώνει τον Calculator όχι όμως χωρίς απώλειες. Στο Batman White Knight #8, τελευταίο τεύχος της σειράς, ο Βatman συνεργάζεται με τον Joker και τη Harley και ο Sean Murphy σχεδιάζει όσα Batmobiles μπορεί. Στο Detective Comics #980, ο Ulysses κάνει το λάθος και υποτιμά τη Spoiler. To Eternity Girl #3 είναι καλό. Στο Flash #46, o Wally αντιμετωπίζει προβλήματα. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #44, οι Lanterns ψάχνουν για συμμάχους. Το Immortal Men #2 είναι μέτριο. Το Justice League No Justice #1 έχει ενδιαφέρον στόρι και πολύ καλό artwork. Tα New Super-Man And The Justice League Of China #23, Red Hood And The Outlaws #22 και Sideways #4 διαβάζονται. Στο Suicide Squad #41 εμφανίζεται ο Batman. Στο Wonder Woman #46 έχουμε επιστροφή στο storyline με την Cheetah και την Veronica Cale.

INDIES

To Dissonance #3 είναι αρκετά ενδιαφέρον. Στο Isola #2, η Rook χάνει την τίγρη της. Στο Maestros #6, ο Mardok καταστρέφει το σύμπαν! To Monstress #16 είναι γεμάτο εχθρικά ρομπότ. Το Oblivion Song #3 είναι καλό. Το Port Of Earth #5 διαβάζεται. Στο Sleepless #6, η Pyppenia απαλλάσσει τον Cyrenic από τον όρκο του. Στο B.P.R.D. The Devil You Know #6, μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει την επιστροφή του Hellboy. To Hungry Ghosts #4, του μακαρίτη Anthony Bourdain, είναι καλό.

MARVEL

Στο Domino #2, οι δυο νέοι εχθροί δεν αφήνουν ήσυχη την Domino. To Peter Parker The Spectacular Spider-Man #304 σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί έγινε ξαφνικά τόσο μέτριος ο Adam Kubert. Στο Runaways #9, η Molly σκέφτεται να παραμείνει για πάντα παιδί. Στο Unbeatable Squirrel Girl #32, η Doreen, οι φίλοι της και ο Kraven επισκέπτονται ένα "escape room". To Star Wars Darth Vader #16 τελειώνει με μια τρελή ανατροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: