Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Κυκλοφορίες 16 - 05 - 2018


Τι ομορφιά ρε David Rubin!


INDIES

Στο Cinema Purgatorio #14, οι Moore και O'Neill ασχολούνται με τον Tod Browning. To Ether - The Copper Golems #1 αποτελεί τη συνέχεια της σειράς Ether που τόσο μου είχε αρέσει! To Death Of Love #4 διαβάζεται. Στο Dry County #3, ο Lou ψάχνει και αναπάντεχα βρίσκει. Στο Flavor #1 παρακολουθούμε μια νεαρή μαγείρισσα σε ένα fantasy setting. To Gideon Falls #3 είναι αξιοπρεπές. Στο Infidel #3, η Aisha βρίσκεται σε κώμα ενώ η πεθερά της στο χώμα. Στο Kick-Ass #4, η ηρωίδα μας καταφέρνει να διαφύγει μιας παγίδας. Το Moonshine #10 είναι εντάξει. Το Rat Queens #9 είναι μια χαρά. To Wicked + The Divine #36 είναι λίγο ελαφρύ σεναριακά. Το Bloodshot Salvation #9 το λες και χαριτωμένο. Το Lucy Dreaming #3 των Bemis και Διαλυνά, καθώς και τα δυο προηγούμενα τεύχη, είναι πολύ καλά. Το A Walk Through Hell #1 είναι ίσως ό,τι πιο ενδιαφέρον έχει γράψει ο Ennis εδώ και καιρό.

DC

Στο Aquaman #36 βλέπουμε πως ο Rath, έτσι μεταμορφωμένος, είναι πολύ ζόρικος. Το Batman #47 τελειώνει με τον Booster Gold να είναι έτοιμος για το ψυχιατρείο. Στο Batwoman #15, αναγκάζεται να επέμβει ο Batman. Στo τέλος του Brave And The Bold Batman And Wonder Woman #4 βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός πολέμου. Το Cave Carson Has An Interstellar Eye #3 δίνει happy end σε αυτό το mini arc. Το Damage #5 είναι μετριότατο. Στο Deathbed #4, ο Luna προσπαθεί να επαναφέρει τη μνήμη του. Στο Green Lanterns #47, ο Constantine κάνει την περισσότερη δουλειά. Το Harley Quinn Harley Loves Joker #2 διαβάζεται. Στο Justice League No Justice #2, οι ήρωες βρίσκονται στον πλανήτη του Brainiac. To New Challengers #1, που στα μολύβια/μελάνια έχει τους Andy Kubert και Klaus Janson, μου άρεσε. To Superman Special #1 έχει καλές ιστοριούλες. Στο Wild Storm #13, ΙΟ και Skywatch βρίσκονται σε τροχιά σύγκρουσης.

MARVEL 

Στο All-New Wolverine #35 τελειώνει αυτή η "what if" ιστορία. Το Avengers #2 θα ήθελε πολύ να είναι το Justice League No Justice #2. To Captain America #702 καταφέρνει να είναι πολύ ενδιαφέρον. Στο Daredevil #602, οι νίντζα του Hand πολιορκούν τη Νέα Υόρκη. Το Mighty Thor At The Gates Of Valhalla #1 λειτουργεί ως γέφυρα μέχρι το επικείμενο relaunch του τίτλου. Το X-Men Red #4 διαβάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: