Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Κυκλοφορίες 18 - 04 - 2018


1000


DC

To εορταστικό Action Comics #1000 ξεκινά με Jurgens, τελειώνει με Bendis και ενδιάμεσα έχει πολλές και διάφορες εκπλήξεις. Στο Aquaman #35, ο εμφύλιος συνεχίζεται. Στο Batman #45, ο Booster Gold τα κάνει θάλασσα με το χωροχρονικό συνεχές. Στο Batman Creature Of The Night #3, η προσπάθεια του Bruce Wainright να πράξει το καλό αποτυγχάνει. Στο Batwoman #14, η Kate αντιμετωπίζει την Tahani και την αδερφή της. Από το Brave And The Bold Batman And Wonder Woman #3, μόνο ο Slaine λείπει. Το Cave Carson Has An Interstellar Eye #2 είναι καλό. Στο Damage #4, ο Hulk της DC αντιμετωπίζει την Ivy. Στο Green Lanterns #45, η Justice League φέρνει μέχρι και τον John Constantine για να βοηθήσει τη Jessica. To Harley Quinn #42 έχει Mad Max θέμα. Στο Justice League #43, τη λύση δίνει ο Deathstroke. Στο Mister Miracle #8, ο Scott περνά τις μέρες του πολεμώντας και μεγαλώνοντας το παιδί του. Επίσης, ο Batman σκοτώνει μωρά. Στο Nightwing #43 εμφανίζονται οι Damian Wayne και Roy Harper. Τα Super Sons #15 και Superman #45 είναι καλά και τα δυο. Στο Deathbed #3 βλέπουμε πως κάποιοι παλιοί ακόλουθοι του Luna έχουν μετατραπεί σε κανίβαλους.

INDIES

Στο Black Hammer Age Of Doom #1, η Lucy Hammer εξαφανίζεται! Το Giants #5 αποτελεί ένα πολύ καλό τελευταίο τεύχος. Το Mata Hari #3 είναι ενδιαφέρον. Στο Vinegar Teeth #4, ο Vinegar Teeth σώζει τον κόσμο. Το Death Of Love #3 έχει πλάκα. Στο Descender #29, η εξέγερση των μηχανών θεριεύει. To Further Adventures Of Nick Wilson #4 είναι συμπαθητικό. Στο Infidel #2, η Aisha δέχεται επίθεση. Στο Kick-Ass #3 μια απλή ληστεία παίρνει παράξενη τροπή. To Lazarus #27 είναι το πρώτο τεύχος της σειράς εδώ και έναν χρόνο. To Mage The Hero Denied #8 είναι εντάξει. Στο Moonshine #9, η Tempest έρχεται σε συμφωνία με τους αντιπάλους της οικογένειάς της. Το Rumble #5 διαβάζεται. Το Skyward #1 δεν φαίνεται άσχημο.

MARVEL

To Amazing Spider-Man #799 δεν το σώζει ούτε ο Immonen. To Black Panther #172, που κλείνει το τελευταίο arc θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Στο Daredevil #601, ο Matt αναλαμβάνει τα δημαρχιακά του καθήκοντα. To Infinity Countdown #2 δεν είναι άσχημο μέχρι περίπου τη μέση του. Στο Ms. Marvel #29, η Kamala γίνεται θεία και ο Bruno επιστρέφει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: