Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Κυκλοφορίες 16 -11 - 2011



Να μωρέ, εκείνος ο Capullo, χαραμιζόταν τα τελευταία χρόνια στον McFarlane. A, και το #comicsroast μοιάζει να επιστρέφει κανονικά. Κρίμα ρε, μου άρεσε που το φιλοξένησα εδώ.


Πολύ καλό λοιπόν το Batman #3. Το στυλ του Capullo έχει ταιριάξει τέλεια. Τόσο τέλεια που σε κάνει να αναρωτηθείς γιατί δεν τον έπαιρνε στην δούλεψή της η DC τόσο καιρό. Βέβαια, χωρίς την παρουσία του Snyder στο σενάριο όλα τα παραπάνω ίσως να μην είχαν σημασία. Ε, λοιπόν άλλο comic έχει το όνομα και άλλο την χάρη. Εδώ βλέπουμε τον Bats να κάνει δουλειά detective, να ψάξει και να αποκαλύπτει μεθοδικά ένα ένα τα μυστικά του Court of Owls. Τι είπατε; Στο Detective Comics δεν γίνονται τέτοια πράγματα; Αστείο μου φαίνεται.

Πολύ καλό και το Catwoman #3. Συναισθηματικά φορτισμένο, γεμάτο συγκίνηση και οργή. Στο τομέα του σχεδίου ο March παραδίδει μαθήματα. Καλό και το Wonder Woman #3 στο οποία η Diana μαθαίνει πως η μάνα της την κορόιδευε τόσα χρόνια και πως είναι και αυτή ένα από τα μπάσταρδα του Δία.

Καλά λόγια έχω να πω και για το Red Hood And The Outlaws #3, το καλύτερο τεύχος μέχρι τώρα της σειράς σεναριακά αλλά κυρίως καλλιτεχνικά. Έξοχη η δουλειά του Rocafort. Καλό και το Birds Of Prey #3 που βλέπει μεγάλη βελτίωση χάρη στην αλλαγή colorist.  Με I Zombie #19 η ιστορία γυρίζει πίσω στο Eugene, Oregon το οποίο έχει τεθεί υπό επίβλεψη της εθνοφυλακής εξαιτίας των ζομπι. Αρκετά ενδιαφέρον τεύχος. 

Το Green Lantern Corps #3 δυστυχώς δεν είναι τόσο καλό. Ξεκίνησε πολύ καλύτερα και έπεσε, ακολούθησε αντίθετη πορεία από το Green Lantern δηλαδή. Το Justice League #3 είναι μάλλον κακό. Τουλάχιστον μαζεύτηκε σχεδόν όλη η ομάδα. Το Nightwing #3 είναι επίσης κακό. Τελικά η επιστροφή στο παλιό alter ego δεν φαίνεται να ωφελεί τον Dick Grayson. To Supergirl #3 είναι απλώς μέτριο. Από την μια είναι το πρώτο μη αποσυμπιεσμένο τεύχος αλλά από την άλλη δεν είναι τόσο καλή η ιστορία του. 

Το New Mutants #34 είναι εντάξει. Το προηγούμενο τεύχος ήταν καλύτερο μεν αλλά και αυτό δεν σε χαλάει. Εμφανίζουν και μια metal μπάντα στο τέλος που προκαλεί καταστροφές με την μουσική της . Κάτι σαν τους Dethklok με πιο ποζεράδικο στυλ. Το Ultimate Comics X-Men #3 δεν άντεξα καν να το ξεφυλλίσω. Κοίτα κάτι πράγματα.

Συμπαθές στην χειρότερη περίπτωση το Star Wars - Knight Errant: Deluge #4. Ανατροπές, ηρωισμός από κει που δεν τον περιμένεις, λειτουργικό artwork. Τίποτα σπουδαίο αλλά με κάποιο ενδιαφέρον για τους fans του παιχνιδιού το Mass Effect - Invasion #2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: