Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Κυκλοφορίες 15 - 12 - 2010


Τέλειωσε και η blogovision, καιρός να επιστρέψει στους γνωστούς ράθυμους ρυθμούς του το blog!


Ξεκινώ με το Unwritten #20. Οι ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ Tommy και Liz φτάνουν στο τέλος. Μπράβο στα παιδιά! Τα μεθεόρτια τους όμως λειτουργούν καθαρτικά και για τους δυο ενώ φέρνουν στην επιφάνεια πράγματα από το παρελθόν που τελικά τους βοηθούν. Έτσι η φάλαινα που έψαχναν βρίσκεται, νέοι κόσμοι ανοίγονται, μυστικά αποκαλύπτονται αλλά δυστυχώς οι τους ανιχνεύουν και οι εχθροί τους. Πολύ ωραία τα καταφέρνουν οι Carey και Gross για τον τίτλο που στέκεται επάξια δίπλα στο Fables σαν ναυαρχίδα της Vertigo.

Στο Batman And Robin #18 η παλαβή πρώην του Bruce δεν αντιμετωπίζει τα προβλήματα που θα αντιμετώπιζαν άλλοι άνθρωποι αν είχαν μια μεγάλη διαμπερή τρύπα στο μέτωπο. Εξηγείται ψευδοεπιστημονικά μέσα στο τεύχος αν και προσωπικά δεν χρειαζόμουν κάτι τέτοιο καθώς είχα διαβάσει κάτι παρόμοιο σε ένα βιβλίο του Stephen King. Οι Dick και Damian ξεφεύγουν από τα χέρια της κάτι που την αφήνει ανενόχλητη να επιτελέσει τον σκοπό της έως ότου τουλάχιστον ξαναβρούν τα ίχνη της. Όχι άσχημο, όχι στα επίπεδα των τευχών του Morrison όμως.

Το Batman #705 του Tony Daniel μα παρουσίασε τον Sensei στο προηγούμενο τεύχος ενώ σε αυτό μας θυμίζει πως τον έχουμε ξαναδεί. Πολλά και διάφορα γίνονται στην αναζήτηση του μικρού τηλεπαθητικού αδελφού της Peacock τα οποία δεν κάθομαι αν απαριθμήσω γιατί μάλλον δεν είναι τόσο ενδιαφέροντα. Αξίζει να μιλήσω όμως για τα μικρά homages στον Frank Miller διακρίνω και το team up του Riddler που μάλλον θα ξενερώσει κόσμο.

Συμπαθές το Conan The Road Of Kings #1 με τον διάσημο βάρβαρο σαν πειρατή παρέα με την Ολίβια. Επίσης συμπαθές το Occultist #1 αν και δεν ξέρω αν θα γίνει πιο ενδιαφέρον ώστε να αξίζει να το παρακολουθήσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: