Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Κυκλοφορίες 24-11-2010


Bat-overdose.


Η επιστροφή της Batwoman με ολόδικό της comic και ταυτόγχρονα η επιστροφή του J.H. Williams ΙΙΙ που αυτήν τη φορά κατέχει και συγγραφικά καθήκοντα. To Batwoman #0 είναι ένα τεύχος εισαγωγικό και παράλληλα παρεμφερές με τα διάφορα one-shots Bruce Wayne: The Road Home. Ο Batman λοιπόν προσπαθεί να σιγουρευτεί αν η Kate Kane και η Batwoman αποτελούν το ίδιο πρόσωπο αλλά και να διαπιστώσει της δυνατότητές της . Την παρακολουθεί μέρα και νύχτα κάτι που δίνει στους δυο σκιτσογράφους, J.H. Williams ΙΙΙ και Amy Reeder να χωρίσουν μια περίοδο για τον καθένα τους κάτι που τουλάχιστον αυτήν την φορά πετυχαίνει.

To Batman And Robin, στο 17ο τεύχος του έχει νέα δημιουργική ομάδα. Αυτή αποτελείται από τον Paul Cornell και τον Scott McDaniel. Δεν είναι άσχημο σαν πρώτο δείγμα αν και προτιμώ τον Cornell στο Knight & Squire ενώ το καρτουνίστικο στυλ του McDaniel ίσως να μη ταιριάζει τόσο εδώ. Οι Dick & Damian εδώ προσπαθούν να λύσουν ένα μυστήριο που αφορά την πιθανή δολοφονία μιας πρώην του Bruce και βρίσκονται προ μεγάλων εκπλήξεων.

Καλό το Detective Comics #871. Διεφθαρμένοι αστυνομικοί, διάφορα παραφερνάλια γνωστών super-villains στο εμπόριο και τον Dick να μπαίνει όλο και περισσότερο στο πετσί του νέου του ρόλου.Αξιοπρεπές το Batman Beyond #6 χωρίς τίποτα παραπάνω. Στην μετριότητα έχει πέσει το Batman Odyssey με το τεύχος #5 παρ'όλη την καλλιτεχνική δεινότητα του Neal Adams.

Τελειώνω με δυο ακόμα comics. Το John Constantine Hellblazer - City Of Demons #4 είναι καλό όπως και τα προηγούμενα τεύχη. Αναρωτιέμαι πως και τους ήρθε να βγάλουν μίνι σειρά πάντως και δεν την ταίριαξαν με την κανονική σειρά. Τέλος πάντων, εξαιρετική μικρογραφία του Λονδίνου μέσα από τις ζωές τυχαίων ανθρώπων που είχαν την ατυχία να νοσηλευτούν στο ίδιο νοσοκομείο με τον Constantine και καλοί διάλογοι μεταξύ αυτού και της πρώην νοσοκόμας του. Το Terminator 1984 #3 είναι απλώς αξιοπρεπές χωρίς να είναι κάτι σπουδαίο.

1 σχόλιο:

Bech είπε...

Tempting! Tha to diabasw! Wraio to post sou btw. Polu katatopistiko.