Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Κυκλοφορίες 12 - 09 - 2018


Εξωφυλλάρα.


INDIES

To post-apocalyptic Low Road West #1 έχει ενδιαφέρον. Στο Mech Cadet Yu #12, ο Hero Force θυσιάζεται και σώζει τη Γη. Στο B.P.R.D. The Devil You Know #10, έχουμε άλλη μια μεγάλη επιστροφή. To Seeds #2 είναι καλό. Το She Could Fly #3 είναι αγχωτικό. Στο League Of Extraordinary Gentlemen - The Tempest #2, η Mina και η παρέα της βρίσκονται στο νησί του Nemo ενώ ο James Bond ρίχνει πυρηνικά στον Blazing World. Στο Birthright #31 μαθαίνουμε την ιστορία της Mastema. To Cemetery Beach #1 που γράφει ο Warren Ellis είναι ενδιαφέρον. Με το Farmhand #3 περνά η ώρα. Το Hey Kids Comics #2 είναι εντάξει. Το Mage The Hero Denied #12 φτάνει λίγο πριν το τέλος. Το MCMLXXV #1 είναι σαν το Mage μα με μαύρη οδηγό ταξί για πρωταγωνίστρια. Στο New World #3, η Stella επιστρέφει στο σπίτι της για τη γάτα της. Στο Oblivion Song #7 βλέπουμε πως φτάσαμε σε αυτήν την κατάσταση. Τα Rat Queens #11 και Sleepless #7 είναι καλά. Το Weatherman #4 είναι αξιοπρεπές. To Wicked + The Divine #39 έχει μερικές μικρές ανατροπές.

DC

Στο Catwoman #3 μαθαίνουμε λίγη από την ιστορία της Raina Creel. Στο Detective Comics #988, ο Batman αναλαμβάνει μια φαινομενικά απλή υπόθεση. To Flash #54 διαβάζεται. Το Hawkman #4 ξεκινά στον Thanagar και τελειώνει στο Microverse. Το House Of Whispers #1 μάλλον είναι το πιο αδύναμο κόμικ του Sandman Universe. To Immortal Men #6 είναι μετριότατο. To Plastic Man #4 διαβάζεται. Το Red Hood And The Outlaws #26 έχει τον Red Hood χωρίς τους υπόλοιπους. Στο Sideways #8, ο ήρωάς μας βρίσκεται παγιδευμένος σε ένα εναλλακτικό σύμπαν. Το Suicide Squad #46 αποτελεί το 3o μέρος του crossover με το Aquaman. Στο Supergirl #22, η Kara ψάχνει απαντήσεις στον πλανήτη Mogo. Στο τέλος του Superman #3, η Γη δέχεται επίθεση από τους κάτοικους της Phantom Zone. To Titans #25 θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Στο Wonder Woman #54, η επιστροφή της Atalanta στην πόλη της έχει απρόσμενες συνέπειες.

MARVEL

Στο Amazing Spider-Man #5, οι οι Parker και Spider-Man συγχωνεύονται. Στο Daredevil #608, οι δυο Murdocks συνεχίζουν ξεχωριστά τις πορείες τους. Στο Domino #6 τελειώνει το πρώτο arc. Στο Fantastic Four #2, ο Reed κρύβει έναν άσο στο μανίκι του. Στο Ms. Marvel #34, η Kamala αντιμετωπίζει τον Shocker. To Peter Parker The Spectacular Spider-Man #309 έχει τον Bachalo στο artwork, κάτι που κάποτε θα με χαροποιούσε. Στο Runaways #13, επιστρέφει ο Alex Wilder. Στο Unbeatable Squirrel Girl #36, η Doreen αντιμετωπίζει το φάντασμα μιας βιβλιοθηκάριου. Το X-23 #4 είναι καλό. Το Star Wars Darth Vader #21 είναι ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: