Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Κυκλοφορίες 05 - 09 - 2018


Επιστροφή στην, ο Θεός να την κάνει, κανονική ροή του προγράμματος.


DC

Στο Adventures Of The Super Sons #2, οι Damian και Jon βρίσκονται αιχμάλωτοι. Το Batman #54 δίνει την ευκαιρία στον Matt Wagner να σχεδιάσει ένα τεύχος. Στο Deathstroke #35, οι Batman και Deathstroke καταφέρνουν να έρθουν σε ανακωχή. Το Green Arrow #44 διαβάζεται. Το Green Lanterns #54, που γράφει ο Jurgens, είναι μέτριο. Στο Harley Quinn #49 έχουμε την εντελώς καρτουνίστικη μονομαχία μεταξύ της Harley και του Lord Death Man. Στο Justice League #7, η League εξουδετερώνει την απειλή με απαράμιλλο στυλ. To Nightwing #48 δεν αξίζει. Στο Dreaming #1, ο Lucien αναρωτιέται τι μπορεί να κάνει για να καλυφθεί το κενό του απόντος Daniel. To Border Town #1 είναι πολύ ενδιαφέρον. Τα Cover #1 και United States Vs Murder Inc #1 γράφονται από τον Bendis, σχεδιάζονται από τους Mack και Oeming αντίστοιχα και είναι και τα δυο καλά.

INDIES

To War Bears #1 αποτελεί τη νέα εφόρμηση της Margaret Atwood στον κόσμο των comics μετά το Angel Catbird. Στο Black Science #38, ο Grant και η Sara αρχίζουν να αμφιβάλλουν για το αν είναι πραγματικοί. Το Bully Wars #1, που γράφει ο Scottie Young, είναι αρκετά αστείο. To Last Siege #4 διαβάζεται. To Leviathan #2 έχει kaiju, δεινόσαυρους και mech-suits. Στο New Lieutenants Of Metal #3 οι metalheads ήρωές μας θα αναμετρηθούν με ένα boy band. Το Outpost Zero #3 διαβάζεται. Στο Paper Girls #24, ο γιατρός αποδεικνύεται κάθαρμα. Το Thief Of Thieves #40 είναι μέτριο. Στο Walking Dead #183, σπάει η ψευδαίσθηση του παραδείσου.

MARVEL

To Asgardians Of The Galaxy #1 δεν είναι καλό. Το Captain America #3 θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Στο Cosmic Ghost Rider #3, ο Frank κάνει τα πράγματα χειρότερα. Στο Deadpool #4, ο Deadpool ταξιδεύει στον Weirdworld. To Immortal Hulk #5 είναι έτσι κι έτσι. Το Silver Surfer Annual #1 αξίζει κυρίως για το artwork. Τα Star Wars #53 και Star Wars Doctor Aphra Annual #2 διαβάζονται.



Δεν υπάρχουν σχόλια: