Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Κυκλοφορίες 03 - 12 - 2014


Μεγάλη βελτίωση, που λέτε, ο Mikel Janin.


DC

Λοιπόν, το Grayson #5 είναι ένα πάρα πολύ καλό τεύχος στο οποίο ο Dick, η Helena Bertinelli, ο Midnighter κι ένα νεογέννητο βρίσκονται στην μέση μιας ερήμου και προσπαθούν να επιβιώσουν. Επίσης γίνεται μια a la Morrison αναφορά στο Batman #156. Στo Detective Comics #37 έχουμε την επιστροφή των Manapul και Buccellato και την εμφάνιση του Anarky. Στο Batman Eternal #35 μαθαίνουμε γιατί ο Jason Bard επιδιώκει την με κάθε τρόπο εξόντωση του Batman. Το Gotham Academy #3 με κάνει να θέλω να υιοθετήσω την MAPS Mizoguchi που αντιμετωπίζει την ζωή σαν RPG.

Τι κρύβεται πίσω από την ομίχλη; Γίνεται να μην ξυρίσει το μούσι το Superman; Αυτά και άλλα πολλά στο Action Comics #37. Στο Swamp Thing #37, το νέο άβαταρ των μηχανών και πρώην μέλος του Parliament of Trees μαζεύει σιγά σιγά συμμάχους. Το Secret Six #1 είναι πολύ ενδιαφέρον. Από κει και πέρα να δούμε. To Green Arrow #37 μοιάζει τόσο μα τόσο στην τηλεοπτική σειρά. Τα New 52 Futures End #31, Earth 2 #29 και Earth 2 World's End #9 διαβάζονται.

Όλα καλά, όλα ανθηρά στο τέλος του Fairest #32. Εκτός για ένα ηλιοτρόπιο που έπεσε πάνω στην αλλαγμένη Rose Red. To Hinterkind #13 μας γυρίζει πίσω στο χρόνο, πριν εξαφανιστεί σχεδόν όλη η ανθρωπότητα. Στo Wolf Moon #1 των Bunn, Haun και Loughridge παρουσιάζεται μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή στον μύθο του λυκανθρώπου. Στο Names #4 καταλαβαίνουμε πως αν έπρεπε να έχουμε μητριά θα θέλαμε να είναι σαν την Katya.

INDIES

To Birthright #3 είναι στο ίδιο υψηλό επίπεδο των προηγούμενων τευχών. Στο παρόν βλέπουμε τον Mikey να αποδρά από το αστυνομικό τμήμα με την βοήθεια του πατέρα και του αδερφού του. Στο παρελθόν μπλέκει άθελά του άσχημα όταν ένα τέρας νομίζει πως σκότωσε το νεογνό του. Στο Chew #45 βλέπουμε τα απομεινάρια της αποτυχημένης επίθεσης στον Collector. Ένα από αυτά είναι το τέλος μιας παλιάς φιλίας. Το Low #5 διαδραματίζεται τέσσερις μήνες μετά το #4. Χρονικό διάστημα που ο Roln χρησιμοποιεί για να "σπάσει" την Stel. Η οποία Stel αδικείται σαν μάνα. Είναι πολύ καλύτερη από του Adrian στο Woods #8.

Στο Hellboy And The B.P.R.D. #1 διαβάζουμε μια ιστορία που τοποθετείται χρονολογικά στις αρχές των '50s. Όταν δηλαδή τα πράγματα ήταν πιο ήρεμα στο Mignola-verse. Στo Ghost #10 βλέπουμε την ηρωίδα να συνεχίζει τον πόλεμο που κήρυξε στους κάθε λογής εγκληματίες. Το Usagi Yojimbo Senso #5 πάει κάπου που δεν περιμένεις λόγω εποχής αλλά έπρεπε να περιμένεις λόγω τόπου. Στο Rai #5 βλέπουμε ασυνήθιστες συμμαχίες εξαιτίας του κοινού εχθρού.

MARVEL

Το Angela Asgard's Assassin #1 με απογοήτευσε. Γενικά με έχει απογοητεύσει η χρήση της Angela από την στιγμή που σταμάτησε να κάνει παρέα με τους Guardians of the Galaxy. Το Captain America Peggy Carter Agent Of S.H.I.E.L.D. #1 είναι μια ανθολογία παλιών και νέων ιστοριών με την Peggy Carter. Στο Legendary Star-Lord #6 αποκαλύπτεται πως ο εγκληματικός εγκέφαλος που κυνηγούσε τον Peter ήταν ο πατέρας του, όντας τσαντισμένος που εξαιτίας του έχασε τον θρόνο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: