Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Κυκλοφορίες 12 - 12 - 2012


Δύο και κάτι βδομάδες πίσω μα καλύπτω σιγά σιγά το χαμένο έδαφος.



DC

O Joker έχει επιστρέψει δυναμικά και κάνει χαμό και στα τρία Bat-related comics αυτής της βδομάδας. Στο Batman #15 ο Bruce αντιπαρατίθεται σχεδόν με όλη την διευρυμένη του οικογένεια εξαιτίας ενός μυστικού. Δεν είχε αποκαλύψει στους άλλους μια ένδειξη πως ο Joker ίσως ξέρει ποιος πραγματικά είναι. Στο Batman And Robin #15 ο Damian προσπαθεί μόνος να βρει που είναι ο Alfred. Δεν τα καταφέρνει. Μάλιστα πέφτει σε παγίδα του Joker ο οποίος θέλει ρεβάνς για τότε που είχαν βρεθεί οι δυο τους σε ένα αστυνομικό τμήμα. Στο Batgirl #15, που είναι αρκετά καλό, έχουμε γάμο. Χεχ.

Από τα υπόλοιπα άνετα καλύτερο είναι το Frankenstein Agent Of S.H.A.D.E. #15 το οποίο είναι γεμάτο επικές μάχες και πράξεις αλτρουισμού καθώς ο Frank πολεμά την Σήψη. Καλούτσικο είναι το Green Lantern Corps #15 με τον Guy να τα θαλασσώνει εκπληκτικά ενώ το Deathstroke #15, χωρίς τον Liefeld πια, είναι αξιοπρεπές. To ίδιο μπορεί να πει κανείς για το Demon Knights #15 ενώ τα Before Watchmen Dr. Manhattan #3 και Before Watchmen Rorschach #3 συνεχίζουν να μην μου αρέσουν αλλά εκεί ίσως να φταίω και γω. Τέλος από την Vertigο υπάρχει αυτήν την βδομάδα το καλό Saucer Country #10 στο οποίο οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη.

MARVEL

Περνώντας στην Marvel ξεκινώ με το Fantastic Four #2. Όχι επειδή είναι τόσο καλό όσο θα ήθελα αλλά επειδή ακόμα μια φορά δίνει ελπίδες για κάτι καλύτερο στην συνέχεια. Μην ξεχνάμε πως μόλις ξεκινά το ταξίδι της οικογένειας Richards στο σύμπαν. Αυτός που φοβάμαι περισσότερο όμως είναι ο Bagley. Θα προτιμούσα κάποιον σαν τον Dragotta, έδειξε πολύ καλά δείγματα όσο δούλευε με τον Hickman.

Από τα υπόλοιπα της Marvel που διάβασα το Cable And X-Force #1 δεν είναι άσχημο. Μα θα υπάρχει ένα Cable and και ένα Uncanny από δω και πέρα; Γιατί; Στο Age Of Apocalypse #10 προσπαθούν να κάνουν κάτι, ας τους δώσω αυτό. Το Ultimate Comics Iron Man #3 δεν αξίζει ενώ το Ultimate Comics X-Men #20 το βρίσκω κακό μα συνεχίζω να το διαβάζω επειδή υπάρχουν άτομα που το βρίσκουν καλό. Έτσι, για να βγάζω αντίδραση.

Indies

Το Walking Dead #105 της Image είναι σχετικά καλό. Ο μικρός Carl ανακρίνεται από τον Negan και ξεναγείται στα ενδότερα. Ναι, μου θύμισε τους Raiders του Fallout η φάση. Tο Archer And Armstrong #5 της Valiant έχει να κάνει με τον φανατικό αδερφό του Armstrong. Καλό τεύχος πάλι. Το Conan The Barbarian #11 της Dark Horse είναι καλό. Ξεπλένει την ντροπή του Ultimate X-Men ο Wood με αυτό; Massive #7 και Orchid #11 κλασικά ενδιαφέροντα, Buffy The Vampire Slayer Season 9 #16 κλασικά μάπα. Τέλος το Supurbia #2 της Grace Randolph και των Boom! Studios είχε πλάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: