Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Κυκλοφορίες 22 - 06 - 2011


Η πτώση των γιγάντων.



Στο Fables #106 ο Βόρειος Άνεμος, όπως είχαμε όλοι καταλάβει δηλαδή από το προηγούμενο τεύχος, θα θυσιαστεί παίρνοντας μαζί του τον Mr. Dark ώστε να μην χρειαστεί να γίνει παιδοκτόνος. Αυτό που περιμέναμε ήταν μια επική μάχη, όπως αυτή μεταξύ του Mr. Dark και της Frau Totenkinder. Αυτό που είδαμε ήταν η εκτέλεση μιας έξυπνης παγίδας. Όχι άσχημα. Απαλλαγμένοι από το βάρος αυτό οι κάτοικοι της Fabletown είναι ελεύθεροι να γυρίσουν πίσω. Άραγε, τι θα τους περιμένει εκεί;

Στο Zatanna #14 η Z δεν φαίνεται να διασκεδάζει με τον ανώριμο ξάδερφό της. Πλάκα έχει, τίποτα παραπάνω. Τα Flashpoint - Lois Lane And The Resistance #1 και Flashpoint - The Outsider #1 δεν έχουν όμως ούτε πλάκα. Κομμάτια της σειράς ενός crossover που μπορεί μέχρι το τέλος να παραμείνει σχετικά καλό όσον αφορά τα πιο σημαντικά comics που το απαρτίζουν.

Από Dark Horse τώρα αξίζει να διαβαστεί το Dark Horse Presents #2 που έχει πλήθος καλών ιστοριών με καλύτερες αυτές που βρίσκονται στο δεύτερο μισό του τεύχους. Το Guild - Bladezz προτείνεται μόνο στους φανατικούς της web series της Felicia Day ενώ το Rage #1 που βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι της iD Software μου θύμισε Fallout ενώ δεν χάνεις τίποτα αν το παραλείψεις.


To Ultimate Comics Spider-Man #160 ήταν σχετικά καλό και και λιγάκι συγκινητικό. Ο Spidey χρησιμοποιεί ότι δύναμη του απομένει για να σώσει τους φίλους του οι οποίοι έχουν βοηθήσει και αυτοί όσο μπορούσαν στον άνισο αγώνα του. Το Ultimate Avengers Vs New Ultimates #5 από την άλλη ήταν μέτριο. Ο Millar προσπαθεί να δώσει κάτι από το shock value του Ultimates Vol.2 αλλά δεν του πολυβγαίνει ενώ ο Yu δεν είναι και στα καλύτερά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: