Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Κυκλοφορίες 14 - 11 - 2018


I can always escape.


DC

Στo Catwoman #5, η Selina βρίσκεται προσωρινά αιχμάλωτη. Στο Detective Comics #992, ο Batman, o Two-Face και η Bat-family αντιμετωπίζουν την τρομοκρατική οργάνωση Kobra. Το Electric Warriors #1 είναι ένα ενδιαφέρον comic που ξεκινά στην μετά-Kamandi εποχή. Στο Hawkman #6, οι Hawkman και Atom βρίσκουν ένα χαμένο διαστημόπλοιο στο microverse. Με το Mister Miracle #12 τελειώνει αυτή η υπέροχη σειρά. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και η συλλογή της. Όποιος δεν περιμένει τη σκληρόδετη έκδοση, ας την αγοράσει. Στo Supergirl #24, ο Doc Shaner κάνει υπέροχη δουλειά. Στο Superman #5, ο Zod επιστρέφει στη Negative Zone ως άγγελος-εκδικητής. Το Wonder Woman #58, πρώτο τεύχος της G. Willow Wilson στη σειρά χωλαίνει εξαιτίας του σκίτσου του Cary Nord. Τα Plastic Man #6, Red Hood Outlaw #28, Suicide Squad #48, Titans #29 και Flash #58 διαβάζονται. Το House Of Whispers #3 είναι μέτριο.

INDIES

Στο By Night #5 μαθαίνουμε γιατί οι Jane και Heather είχαν πάψει να είναι φίλες. Στο Joe Golem Occult Detective The Drowning City #3, o Joe και η Molly καταλήγουν να ερευνούν ένα νεκροταφείο. Στο Quantum Age #4 μαθαίνουμε λίγη από την ιστορία της νεότερης Black Hammer. To William Gibson's Alien 3 #1 είναι βασισμένο στο απορριφθέν σενάριο του William Gibson. Στο Birthright #33 αναζητούν τον Brennan. To Cemetery Beach #3 είναι καλό. Στο Gideon Falls #8 φτάσαμε σε ένα σημείο όπου τα ξεχωριστά νήματα αρχίζουν να γίνονται ένα. Το Hit-Girl #10 είναι διασκεδαστικό. Στο MCMLXXV #3, η ηρωίδα μας ενώνει τις συμμορίες κατά των δαιμόνων! Στο Murder Falcon #2, ο Jake ξανασμίγει με τον παλιό του μπασίστα! Το Oblivion Song #9 τελειώνει με cliffhanger. Στο Sleepless #9, η Pyppenia και ο Cyrenic βρίσκονται κυνηγημένοι. Με το Weatherman #6 κλείνει το 1ο volume της σειράς. Τα Bitter Root #1, Hey Kids Comics #4, Infinite Dark #2, Jook Joint #2, Mage The Hero Denied #13 και Bloodshot Rising Spirit #1 διαβάζονται.

MARVEL

Στο Avengers #10 υπάρχουν σε μια φάση τρεις αντιμαχόμενες παρατάξεις. Στο Captain America #5, ο Cap σώζει την Sharon. Στο Fantastic Four #3, η πονηριά του Reed Richards είναι αυτή που δίνει τη λύση. Από κει και πέρα η επιστροφή της οικογένειας στο Marvel Universe δείχνει μια προχειρότητα. To Ms. Marvel #36 είναι χαριτωμένο. Στο Thor #7 διαβάζουμε μια ιστορία από το παρελθόν. Στο Unbeatable Squirrel Girl #38, η Doreen υποψιάζεται μια νέα εισβολή των Skrulls. Τα Uncanny X-Men #1 και Domino #8 διαβάζονται. Το Black Order #1 πέρασε και δεν ακούμπησε. Τα Star Wars Darth Vader #23 και Star Wars Doctor Aphra #26 είναι μια χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: