Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Κυκλοφορίες 21 - 11 - 2018


Καρδούλες.


INDIES

Στο Black Badge #4 τα πράγματα περιπλέκονται. Το Black Hammer Age Of Doom #7 είναι όσο meta θα μπορούσε. Το Crimson Lotus #1 διαδραματίζεται στο σύμπαν του Hellboy. Τα Lightstep #1 και Olivia Twist #3 διαβάζονται. Στο East Of West #40, ο Θάνατος και ο γιος του έρχονται αντιμέτωποι με τους τρεις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης. Το New World #5 είναι το τελευταίο τεύχος αυτής της πανέμορφης και τελικά πολύ ρομαντικής και γεμάτης ελπίδα σειράς. Στο Rumble #9, ο Rathraq αποφασίζει να γυρίσει πίσω το δώρο του νέου σώματος. To Middlewest #1, των Skottie Young και Jorge Corona, μου άρεσε. Τα Night Moves #1, Burnouts #3, Days Of Hate #10 και Evolution #12, τα ξεφύλλισα.

DC

Τα Aquaman #42και Justice League #12 αποτελούν τμήματα του Drown Earth event. Στο Batman #59, ο Σκοτεινός Ιππότης υποτιμά το υποκριτικό ταλέντο του Bane. To Justice League Dark #5 ξεκινά με μια κηδεία. Στo American Carnage #1, ένας πρώην πράκτορας του FBI διεισδύει σε μια ακροδεξιά οργάνωση. Στο Teen Titans #24, η ομάδα βρίσκεται παγιδευμένη κάτω από τα συντρίμμια ενός κτιρίου. Τα Nightwing #53, Lucifer #2, Cover #3, Pearl #4, Sideways #10 και Harley Quinn #54 διαβάζονται. To Damage #11 είναι κακό.

MARVEL

Στο τέλος του Doctor Strange #8, ο Stephen μένει μόνος του, κάτι που του αξίζει. To Moon Girl And Devil Dinosaur #37 μοιάζει με κάτι που θα μπορούσε να έχει δημιουργήσει ο Skottie Young. Με το Mr. And Mrs. X #5 κλείνει το πρώτο arc. Τα Immortal Hulk #9, Shuri #2, Tony Stark Iron Man #6, Uncanny X-Men #2 και West Coast Avengers #4 διαβάζονται. Το ίδιο και το Star Wars #57.

Δεν υπάρχουν σχόλια: