Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Κυκλοφορίες 24 - 09 - 2014


Είναι πικρός ο χωρισμός.


INDIES

Kαλά κόμικς από την Image. Στο Saga #23 καταλαβαίνουμε τι εννοούσε ο BKV όταν έγραφε "split up" μερικά τεύχη πριν. Μας κορόιδεψε λιγάκι μας δεν πειράζει. Στο Chew #43 ασχολούμαστε με την Olive, την κόρη του Tony, που πιστεύει πως είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον "Collector". Στο Low #3, μάνα και γιος το σκάνε από την πόλη προς αναζήτηση δορυφόρου που ίσως να έχει την λύση για την σωτηρία του ανθρώπινου γένους. Στο Outcast #4 συναντάμε έναν δαιμονισμένο κατάδικο. Νομίζω πως έχω αρχίσει να βαριέμαι. Στο Sex #16 κανονίστηκε επιτέλους το ραντεβού. Είναι τόσο πυκνογραμμένο το τεύχος που μόνο αυτό, επειδή είναι κάτι ευχάριστο, θυμάμαι. Ξεφύλλισα το Wayward #2 και μου φάνηκε ενδιαφέρον. Χμ, να βρω να διαβάσω και το πρώτο τεύχος.

Από την Dark Horse ξεχωρίζει το Baltimore - The Witch Of Harju #3 στο οποίο η παρέα του Baltimore αποκτά ένα νέο μέλος μέχρι το τέλος του τεύχους. Αρκετά ενδιαφέρον είναι και το Deep Gravity #3 στο οποίο αποκαλύπτεται ποιος ευθύνεται για την καταστροφή του διαστημοπλοίου. Όπως έγινε και με τα προηγούμενα τεύχη των σειρών έτσι και τώρα: καλύτερα Groo Vs Conan #3 παρά Conan The Avenger #6. Τέλος, στο Ghost #8, έχουμε μάχη μέχρις εσχάτων εναντίον του Von Ghastly.

DC

Αγνοώ επιδεικτικά τα τεύχη με την ένδειξη Future's End και ασχολούμαι με τα υπόλοιπα. Στο Batman Eternal #25, ο "Bats" ανακαλύπτει την διπροσωπία του Bard και πάει να του πει δυο λογάκια στο σπίτι του. Τι χαζός! Φυσικά και είναι παγίδα. Με το Superman Doomed #2 κλείνει ικανοποιητικά αυτό το μάλλον μέτριο crossover. Δυστυχώς, ο τρόπος με τον οποίο ο Superman νικά τον Brainiac θα ανοίξει νέες πληγές στο μέλλον. Στο Bodies #3 αρχίζουν και διαπλέκονται οι ιστορίες από τις διάφορες χρονικές περιόδους. Στο Dead Boy Detectives #9 βλέπουμε πως πέθανε η μητέρα του Charles. Τώρα μένει να δούμε και ποιος την σκότωσε.

MARVEL

Στο Cyclops #5, οι Bounty Hunters κατεβαίνουν στον πλανήτη ενώ οι Summers τους έχουν στήσει ενέδρα. Σχεδόν διδακτικός ο Rucka σε αυτό το τεύχος. Στο Guardians Of The Galaxy #19, ο Peter Quill συνεχίζει την εξιστόρηση των περιπετειών του στο Cancerverse. Στο συμπαθητικό Storm #3, η Storm βοηθά αγρότες στην Αφρική και τα λέει με τον πρώην της, τον Forge. Στο New Avengers #24, ο Namor ζητά την βοήθεια του Doom επειδή η νέοι σύντροφοί του είναι τέρατα. "Άκυρο ψάρακλα" του λέει ο Victor. To Loki Agent Of Asgard #6 έχει και αυτό τον Doom. To Magneto #10 είναι έτσι κι έτσι ενώ μέχρι το τέλος του συγχρονίζεται με τα γεγονότα του Uncanny Avengers #24 της προηγούμενη βδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: