Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Κυκλοφορίες 11 - 12 - 2013


Welcome to Year Zero.


DC

Η ύπαρξη των Batman #26 και Batman Black And White #4 κάνει αυτήν την βδομάδα αποκλειστική υπόθεση του Σκοτεινού Ιππότη. Με το δεύτερο είναι σχετικά απλά τα πράγματα. Ταλαντούχοι δημιουργοί έχουν το ελεύθερο και κάνουν όμορφες μικρές ιστορίες. Ξεχωρίζω αυτές των Allreds και του Nguyen. Με το πρώτο όμως οι Snyder και Capullo βάζουν ένα ακόμα λιθαράκι στο τόσο επιτυχημένο ξαναγράψιμο των πρώτων ημερών του Batman. Το κάνουν δίνοντας μεγάλη σημασία στην σχέση του Gordon όχι μόνο με τον Bats μα και με τον Bruce Wayne. Μια σχέση που είναι, τουλάχιστον μέχρι τώρα, ανταγωνιστική.


To Batgirl #26 είναι σχετικά εντάξει. Το Constantine #9 δεν το λες κακό μα νομίζω αν είσαι από αυτούς που διάβαζαν το Hellblazer πρέπει να δυσκολεύεσαι να το ανοίγεις. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το συνεχίσω. Τα Katana #10 και Superman Wonder Woman #3 είναι μέτρια. Το Worlds' Finest #18 είναι χαριτωμένο. Μακάρι να είχε και καλύτερο artwοrk.

Justice League χατ-τρικ. Στο πλήθος όμως, όχι στην αξία. Το Justice League #25 είναι καλό. O Οwlman έχει διαφορετικά σχέδια για τον Dick Grayson σε σχέση με τον Ultraman. Υπάρχει διχόνοια. Το Justice League 3000 #1 δεν καταλαβαίνω τι ρόλο βαράει. Το Justice League Of America #10 που το καταλαβαίνω δεν μου άρεσε. Forever Evil Arkham War #3 δεν διάβασα.

Από την Vertigo το Coffin Hill #3 μου άρεσε. Το FBP Federal Bureau Of Physics #6 όχι και τόσο.


MARVEL

Δεν υπάρχει κάτι αξιοπρόσεκτο από την Marvel. Το Cataclysm Ultimate Spider-Man #2 είναι συμπαθητικό, το Cataclysm The Ultimates #2 όχι. Το Inhumanity The Awakening #1 είναι μέτριο, το Uncanny X-Men #15.INH το ίδιο. Στο Wolverine And The X-Men #39 Logan και Scοtt συνυπάρχουν ενώ φανερώνονται οι κατάσκοποι στο σχολείο. Πολύ κράτησαν, ένα τεύχος...

INDIES

Βρικόλακες στο Abe Sapien #8 και ζόμπι, ατελείωτα ζόμπι στο Shaolin Cowboy #3. Τόσα πολλά που κάνουν αυτά του Walking Dead #118 να φαίνονται λίγα και ασήμαντα. Έτσι κι αλλιώς στο επίκεντρο έχουμε τον Rick. Στο Invincible #107 από την άλλη υπάρχουν εισβολείς από το κέντρο της Γης και μια viltrumite που την πέφτει στον Mark. Στο Chew #38 υπάρχουν αποδράσεις και πολύ μαγείρεμα. Τέλος, στο Archer And Armstrong #16 υπάρχουν πολλά αλλά εμένα μου έμεινε αυτό:

Δεν υπάρχουν σχόλια: