Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2008

2008 Harvey Awards

Στα φετινά βραβεία Harvey το υπέροχο All Star Superman έλαμψε! Α, πήρε και άλλο ένα βραβείο ο Βασίλης Λώλος! Happy Times!

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2008

Nέες Κυκλοφορίες 24-09-08!Το Ultimates 3 #5 βγήκε οπότε και γω παίρνω στα χέρια μου το αγαπημένο μου φτυάρι τον Δημήτρη που έχει ονομαστεί έτσι προς τιμή ενός γνωστού κινηματογραφικού κριτικού και ξεκινάω.

Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2008

Νέες Κυκλοφορίες 17-09-08!Τέλος εποχής, για το πιο σημαντικό έργο της τελευταίας δεκαετίας με πρωταγωνιστή τον Superman. Οι Grant Morrison, Frank Quietly και Jamie Grant πρέπει να είναι υπερήφανοι για την δική τους εκδοχή του Superman, σίγουρα την καλύτερη από την εποχή που ο Alan Moore έκανε την ανεπίσημη δική του στο Supreme.

Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2008

Nέες Κυκλοφορίες 10-09-08!Ναι, ο παλιός είναι αλλιώς. Τι κάνουμε για να δημιουργηθεί θόρυβος με ένα κόμικ; Βρίσκουμε έναν τρόπο για να αναγκαστεί η εταιρεία που το εκδίδει να το αποσύρει. Κάτι τέτοιο είχε στο μυαλό του και ο Frank Miller όταν πρότεινε η "λογοκρισία" του να γίνει μαυρίζοντας τις επίμαχες λέξεις και όχι αντικαθιστώντας κάποιους χαρακτήρες με σύμβολα. Το αποτέλεσμα ήταν οι επίμαχες λέξεις να είναι ορατές μέσα από το μαύρο και το Αll Star Batman να αποσυρθεί και να γίνει είδηση παντού. Ο Miller φυσικά λέει πως δεν είχε ιδέα...

Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2008

Νέες κυκλοφορίες 04-09-08!Αυτοί οι Αμερικανοί όλα λάθος τα κάνουν. Ονομάζουν "ποδόσφαιρο" ένα άθλημα που παίζεται κυρίως με τα χέρια, βγάζουν δυο φορές George W. Bush ενώ ακόμα και μεις, Μητσοτάκη μόνο μια φορά βγάλαμε και έχουν την δικιά τους εργατική αργία την 1η Σεπτεμβρίου ενώ ο υπόλοιπος κόσμος την έχει την 1η Μάη. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουν πάει μια μέρα πίσω οι νέες κυκλοφορίες.

Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2008

Death MagneticΕπίσημη κυκλοφορία στις 12 Σεπτεμβρίου...

Ανεπίσημη εδώ και τώρα. Εντυπώσεις άριστες! Τα σπάει που θα λεγε και η φίλη Πέννυ...