Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Κυκλοφορίες 28 - 11 - 2018


Whodunnit?


DC

Στο Action Comics #1005, η αρχιπυροσβέστης Melody Moore γίνεται πληροφοριοδότης του Clark Kent. Με το Aquaman Justice League Drowned Earth #1 τελειώνει αρκετά ικανοποιητικά το event. Σε αυτό, ο Arthur πιστεύει πως η βία δεν είναι λύση και θυσιάζει μέχρι και τον εαυτό του για απόδειξη. Στο Books Of Magic #2, ο Tim καταφέρνει να κάνει μαγεία. Το DC Nuclear Winter Special #1 είναι γεμάτο post-apocalyptic χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Το Detective Comics #993 ξεκινά με την κηδεία του Harvey Dent. Στο καλό Heroes In Crisis #3, το μυστήριο βαθαίνει. Στο Old Lady Harley #2, η Harley κάνει τη διαδρομή Batcave - Arkham. To Scarlet #4 είναι καλό. Στο Silencer #11, η Talia επιστρέφει. Στο Terrifics #10, η ομάδα βρίσκεται υπό διάλυση. Στο Wonder Woman #59, η συνεργασία με τον Άρη δεν πάει καθόλου καλά. Τα Batgirl #29, Batman Kings Of Fear #4, Flash #59, Justice League Odyssey #3 και Titans #30 διαβάζονται.

MARVEL

Το Amazing Spider-Man #10 έχει μεγάλες δόσεις MJ και Felicia. Το Black Panther #6 είναι συμπαθητικό. Στο Daredevil #612, ο Matt ίσως και να πεθαίνει. Tα Fantastic Four #4, Ironheart #1 και Uncanny X-Men #3 διαβάζονται. Το ίδιο και το το Star Wars Darth Vader #24.

INDIES

To Die!Die!Die! #5 είναι διασκεδαστικό. Το Man-Eaters #3 το λες και διδακτικό. Τα Regression #13 και Warning #1 διαβάζονται. Στο Coda #7 κάποια πράγματα δεν είναι όπως νομίζαμε αρχικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: