Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Κυκλοφορίες 31 - 10 - 2018


Dungeons & Dragons


DC

To Batman Secret Files #1 αποτελεί μια αξιόλογη ανθολογία ιστοριών. Στο εντελώς D&D Doom Patrol #12, η οικογένεια Reynolds φέρνει εις πέρας το quest της. Στο Heroes In Crisis #2, η Trinity βρίσκεται στα ίχνη της Harley Quinn. Με το Justice League Aquaman Drowned Earth #1 ξεκινά για τα καλά ένα event ενώ με το το Justice League Dark And Wonder Woman The Witching Hour #1 φτάνει στο τέλος του ένα άλλο. To Terrifics Annual #1 είναι συμπαθητικό. Στο Wild Storm #18, o Bendix διατάζει επίθεση. Τα Green Lantern Huckleberry Hound Special #1, Deathstroke Yogi Bear Special #1, Nightwing Magilla Gorilla Special #1 και Superman Top Cat Special #1 είναι χαριτωμένα. Το Hex Wives #1 είναι generic Vertigo.

INDIES

Στο Ice Cream Man #8 απεικονίζεται το χάος! Το Man-Eaters #2 είναι αρκετά καλό. Το Realm #10 διαβάζεται. Το Shanghai Red #5 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς και έχει σχεδόν ευτυχισμένο τέλος. Στο Britannia Lost Eagles Of Rome #4 με το οποίο τελειώνει η σειρά, οι Αετοί επιστρέφονται και η Achillia κερδίζει την ελευθερία της.

MARVEL

To Avengers Halloween Special #1 διαβάζεται. Στο Black Panther #5 δεν συμβαίνουν ιδιαίτερα πολλά πράγματα. To Daredevil #610 δεν αξίζει πέραν της εμφάνισης της Elektra. To Multiple Man #5 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Το Tony Stark Iron Man #5 δεν είναι καλό. Το West Coast Avengers #3 είναι διασκεδαστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: