Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Κυκλοφορίες 24 - 10 - 2018


Μα την Εκάτη!


DC

Στο Action Comics #1004, ο Clark βρίσκει ξανά τη Lois. To Batgirl #28 διαβάζεται. Στο Batman Kings Of Fear #3, ο Batman βρίσκεται στο έλεος του Scarecrow. To Books Of Magic #1 ξεκινά με τον Tim να μην μπορεί να κάνει μαγικά. Το τέλος του Detective Comics #991 βρίσκει τους Batman και Two-Face να συνεργάζονται ενάντια σε έναν κοινό εχθρό. Το Flash #57 δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Με τo Justice League Odyssey #2 απλώς περνά η ώρα. Το Old Lady Harley #1 είναι διασκεδαστικό. Στο Silencer #10, η Silencer και ο Quietus επιστρέφουν στα σώματά τους. Στο Terrifics #9 μαθαίνουμε τη μυστική ταυτότητα του Doc Dread. To Titans #28 αποτελεί ένα αρκετά καλό tie-in του "Drowned Earth". Στο Wonder Woman #57, που είναι το 4ο μέρος του "Witching Hour", η Diana ίσως και να πεθαίνει. Το Scarlet #3 είναι καλό.

INDIES

Στο Coda #6 βλέπουμε πως περνάνε οι μέρες μέσα στο Thundervale. To Aliens Dust To Dust #3 διαβάζεται. Στο Beasts Of Burden Wise Dogs And Eldritch Men #3, τα ηρωικά σκυλιά βρίσκονται αντιμέτωπα με τους εχθρούς τους. To Olivia Twist #2 είναι έτσι κι έτσι. Το Whispering Dark #1 μου φάνηκε αδιάφορο. Τα Burnouts #2, Cold Spots #3 και Days Of Hate #9 τα ξεφύλλισα. Το Die!Die!Die! #4 ξεκινά με μια επική μονομαχία. Τα Rat Queens #12 και Regression #12 διαβάζονται. To post-apocalyptic Dead Kings #1 είναι καλό.

MARVEL

To Amazing Spider-Man #8 είναι μετριότατο. Στο Moon Girl And Devil Dinosaur #36, η Lunella και ο δεινόσαυρός της καταφέρνουν να σώσουν το σχολείο της. To διπλό σε μέγεθος Moon Knight #200 είναι το τελευταίο τεύχος για την ώρα. Το Return Of Wolverine #2 δεν είναι ιδιαίτερα καλό. Στο Χ-Men Red #9, η Jean δανείζεται ένα τρικ από τον Luke Skywalker.

Δεν υπάρχουν σχόλια: