Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Κυκλοφορίες 17 - 10 - 2018

 

Drowned Earth


DC

Aquaman #41 και Justice League #10 αποτελούν πρόλογο του "Drowned Earth" event. Στο Batman #57, ο Batman σπάει στο ξύλο τον KGBeast που είναι υπεύθυνος για τον τραυματισμό του Grayson. To Green Lanterns #57 απλώς διαβάζεται. Στο Harley Quinn #52, η Harley καταφέρνει να στείλει τον Captain Triumph σπίτι του. Το Justice League Dark #4 αποτελεί το τρίτο μέρος του "Witching Hour". To Lucifer #1 είναι ενδιαφέρον. Στο Nightwing #51, ο Grayson δουλεύει ως ταξιτζής και κάποιος προσπαθεί να αναπληρώσει το κενό που άφησε. Στο Sideways #9, ο Sideways μάλλον βρίσκει τον new52 Superman. To Teen Titans #23 είναι καλό. Το Damage #10 και το New Challengers #6, με το οποίο κλείνει η σειρά, δεν είναι καθόλου καλά. Το MAD Magazine #4 αξίζει να διαβαστεί για το φανταστικό τετρασέλιδο "The Ghastlygun Tinies". Τα Pearl #3 και Cover #2 είναι μια χαρά.

INDIES

Στο Black Badge #3, οι "πρόσκοποι" ταξιδεύουν στο Πακιστάν. Tο Black Hammer Age Of Doom #6 έχει artwork από τον Rich Tommasο. Το Aphrodite V #4 είναι μια χαρά. Το Cemetery Beach #2 έχει φρενήρη ρυθμό. Στο East Of West #39, οι τρεις καβαλάρηδες συναντούν τον γιο του τέταρτου. Το Flavor #6 είναι αξιοπρεπές. Tο Gideon Falls #7 είναι καλό. Στο Hit-Girl #9, η Hit-Girl ταξιδεύει στη Ρώμη. Στο MCMLXXV #2, η Πάμελα βρίσκεται βρίσκεται σε τραγική θέση. Τα New World #4 και Rumble #8 είναι και τα δυο πολύ καλά.

MARVEL

To μόνο θετικό του Daredevil #609 είναι η εμφάνιση της Elektra στο τέλος. Στο Life Of Captain Marvel #4 συνεχίζεται το retcon της καταγωγής της Carol. To Mr. And Mrs. X #4 έχει αρκετή πλάκα. Το Peter Parker The Spectacular Spider-Man #311 δεν είναι ιδιαίτερα καλό. Το Runaways #14 διαβάζεται. Στο Shuri #1 γίνεται προσπάθεια ώστε ο χαρακτήρας της Shuri να έρθει πιο κοντά σε εκείνον της ταινίας. Το Thor #6 είναι εντάξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: