Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Κυκλοφορίες 10 - 10 - 2018


\m/


INDIES

To Joe Golem Occult Detective The Drowning City #2 είναι καλό. To Quantum Age #3 είναι πολύ ενδιαφέρον. Με το She Could Fly #4, τελειώνει η σειρά. Στο Impossible Incorporated #2 μαθαίνουμε πως ο πατέρας Horowitz δεν είναι ο πραγματικός αλλά ένα ολόγραμμά του. Το Birthright #32 διαβάζεται. Στο Bully Wars #2, nerds και bully συμμαχούν. Στο Crowded #3, το κυνήγι της Charlotte έχει παράπλευρες απώλειες. Το Farmhand #4 είναι εντάξει. To Infinite Dark #1 δεν είναι κακό. Το Kick-Ass #8 δεν μου άρεσε και πολύ. To Murder Falcon #1 έχει σαν ήρωα έναν μουσικό που με τη δύναμη του heavy metal καλεί τον Murder Falcon και εξοντώνει τα τέρατα που λυμαίνονται τη Γη. Ο Daniel Warren Johnson μας τρελαίνει άλλη μια φορά μετά το Extremity. Στο Oblivion Song #8, o Nathan αποδρά. Το Outpost Zero #4 είναι αξιοπρεπές. Στο Sleepless #8, o Cyrenic ξυπνά και η ζωή του αλλάζει. Το Weatherman #5 είναι εντάξει.

DC

Στο Catwoman #4, η Selina επισκέπτεται την αδερφή της, τη Maggie. Στο Detective Comics #990, ο Batman αντιμετωπίζει τον Harvey Dent. Στο Flash #56, ο Flash βρίσκεται χαμένος στο μυαλό του Mick Rory. Στο Hawkman #5, έχουμε Hawkman & Atom team-up. To Plastic Man #5 είναι μια χαρά. Στο Red Hood Outlaw #27, ο Jason μαθαίνει τα νέα για τον θάνατο του Roy. Στo Suicide Squad #47 βλέπουμε πως ο Boomerang ήταν ο Αυστραλός James Bond. Στο Supergirl #23, ο Mogo βοηθά την Kara στην έρευνά της. Στο Superman #4, ο Superman κάνει έναν αντιπερισπασμό. Στο Titans #27 μαθαίνουν να λειτουργούν χωρίς τον Grayson. To Wonder Woman #56 είναι κομμάτι του "Witching Hour". To House Of Whispers #2 είναι μέτριο.

MARVEL

Στο Amazing Spider-Man #7, Parker και Boomerang είναι πια φιλαράκια. Στο Avengers #9, οι Avengers αντιμετωπίζουν τον Namor. To Captain America #4 διαβάζεται. Στο Domino #7, η Domino και ο φίλες της αντιμετωπίζουν βρικόλακες. Το Immortal Hulk #7 το λες και μέτριο. Το Ms. Marvel #35 έχει πολύ ευτυχισμένο τέλος. Στο X-23 #5, Wolverines και Cuckoos συνεργάζονται για ένα αίσιο τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: