Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Κυκλοφορίες 26 - 09 - 2018


Even superheroes get the blues.


DC

Στο Action Comics #1003, o Superman χρειάζεται τη βοήθεια του Batman. Στο Batgirl #27, η Babs αντιμετωπίζει προβλήματα. Το Batman Kings Of Fear #2, είναι αυτό που είναι. Στο Detective Comics #989, ο Batman πηγαίνει από τους Fireflies στον Two-Face. Στο Doomsday Clock #7 εμφανίζεται επιτέλους ο Dr. Manhattan. Το Flash #55 έχει τον Mick Rory στο επίκεντρο. Το Heroes In Crisis #1 είναι πολύ καλό. Διαδραματίζεται στο "Sanctuary", που είναι είναι ένας χώρος τον οποίο επισκέπτονται οι υπερήρωες όταν αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα. Ταυτόγχρονα είναι ο τόπος μιας μαζικής δολοφονίας που έχει σαν κύριους υπόπτους την Harley και τον Booster Gold. Στο Justice League Dark #3, η ομάδα αντιμετωπίζει τις συνέπειες της προδοσίας. Το Justice League Odyssey #1 δεν είναι κακό αν και δεν μου άρεσε ο Darkseid του. Το Silencer #9 είναι συνδυασμός Freaky Friday και Godzilla. To Terrifics #8 είναι αρκετά καλό. Το Titans #26 είναι αξιοπρεπές. Στο Wonder Woman #55, η Diana και η Artemis χαλάνε τα σχέδια της Faruka. To Scarlet #2 είναι καλό.

MARVEL

Στο Amazing Spider-Man #6, ο Peter γίνεται κολλητάρι με τον super villain συγκάτοικό του. Στο Black Panther #4, οι επαναστάτες έχουν απώλειες. Το Domino Annual #1 διαβάζεται. Το Marvel Two-In-One #10 δεν είναι καθόλου καλό. Στο Moon Girl And Devil Dinosaur #35, ο δεινόσαυρος επιστρέφει στην κανονική του μορφή. Στο Moon Knight #199 γίνεται λαβκραφτικός χαμός. Το Peter Parker The Spectacular Spider-Man #310 είναι το τελευταίο τεύχος του Chip Zdarsky. Το X-Men Blue #36, στο οποίο οι νεαροί X-Men αποφασίζουν πως πρέπει να γυρίσουν στην εποχή τους, είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Στο X-Men Red #8, η Jean κερδίζει μια μάχη από την Cassandra Nova. To Star Wars Doctor Aphra #24 διαβάζεται.


DARK HORSE & ΙMAGE

Το Beasts Of Burden Wise Dogs And Eldritch Men #2 είναι μια χαρά. Το Gamma #1 θα μπορούσε να το πει κανείς πυκνογραμμένο. Το Modern Fantasy #4, με το οποίο τελειώνει η σειρά, είναι μέτριο. To Man-Eaters #1 είναι συμπαθητικό. Το Realm #9 διαβάζεται. To Regression #11 επίσης. Στο Shanghai Red #4, η Red δεν έχει τελειώσει ακόμα με την εκδίκησή της. Το Wicked + The Divine 1373 μας ταξιδεύει πίσω, στην εποχή της Μαύρης Πανώλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: