Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Κυκλοφορίες 19 - 09 - 2018


Darkseid is... not


DC

Στο Aquaman #40, η Ατλαντίδα σώζεται και η Waller βγαίνει λάδι. Το Batman #55 εμπνέεται από μια ασπρόμαυρη ιστορία του Brian Bolland μα αντί να έχει θύμα τον Batman, έχει θύμα τον Grayson. To Batman Damned #1 είναι ένα καλό κόμικ που έγινε γνωστό για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Το Damage #9 είναι χάλια. Λογική μελλοντική του ακύρωση. To Green Lanterns #55 είναι μέτριο. Στο Harley Quinn #50, η Harley προσπαθεί να σώσει τη μητέρα της από ένα... retcon! Στο Justice League #8, o Lex ζητά τη βοήθεια του Batman Who Laughs. Στο Mister Miracle #11, οι Scott και Barda στήνουν μια παγίδα στον Darkseid. To New Challengers #5 δεν είναι καλό. Στο Nightwing #49, ο Dick με τη βοήθεια της Silencer κερδίζει τον αγώνα. To Teen Titans #22 είναι μια χαρά. Το Pearl #2 είναι καλό. Στο τέλος του Wild Storm #17 εμφανίζονται δυο πολύ γνώριμοι χαρακτήρες.

INDIES

Στο Black Badge #2, οι πρόσκοποι/κατάσκοποι ταξιδεύουν με προορισμό τη Σιβηρία. Στο By Night #4 το τρελό παρεάκι γυρίζει ταινία στο άλλο σύμπαν. Στο Coda #5, οι ήρωές μας διεισδύουν στην κινητή πόλη Thundervale. Στο Black Hammer Age Of Doom #5, η Madame Dragonfly και ο Colonel Weird εξηγούν τι πραγματικά συνέβαινε τόσον καιρό. Στο Ether The Copper Golems #5, οι ήρωές μας κάνουν μια τρύπα στο νερό. Το Mata Hari #5 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Το Olivia Twist #1 είναι διασκευή του κλασικού έργου σε μελλοντικό setting. Με το Witchfinder The Gates Of Heaven #5 τελειώνει η σειρά και το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως χρειαζόμαστε περισσότερον D'Israeli. 

Στo Impossible Inc #1, το TARDIS είναι τρένο. Με το Sword Of Ages #5 τελειώνει η μάχη χωρίς να βρεθεί νικητής και το πρώτο μέρος αυτής της σειράς. To Bonehead #4 είναι μια χαρά. Στο Burnouts #1 τα ναρκωτικά σε κάνουν να βλέπεις τους εξωγήινους εισβολείς. Το Death Or Glory #5 διαβάζεται. Στο Flavor #5, η ηρωίδα μας αποφασίζει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό μαγειρικής. Το Hit-Girl #8 είναι καλό. Το Ice Cream Man #7 αξίζει. Το Kick-Ass #7 είναι μάλλον μέτριο. Το Rumble #7 είναι καλό, ιδιαίτερα στο οπτικό κομμάτι. Στο Seven To Eternity #11, ο Osidis και ο Mud King βρίσκονται αιχμάλωτοι. Στο Britannia Lost Eagles Of Rome #3, οι δυο ήρωές μας φτάνουν πολύ κοντά στην εύρεση των δυο αετών.

MARVEL

Το Amazing Spider-Man Annual #1 ασχολείται με το symbiote. To Avengers #8 μας ξεναγεί στη νέα βάση των Avengers. Στο Doctor Strange #5, ο Strange κατασκευάζει μαγικά όπλα. Στο τέλος του Immortal Hulk #6, ο Banner βρίσκεται αντιμέτωπος με τους Avengers. To Life Of Captain Marvel #3 έχει μια μεγάλη έκπληξη που αλλάζει όλη την ιστορία της Carol. Στο Mr. And Mrs. X #3 βλέπουμε τι εκκολάφθηκε από το αβγό. Με το Multiple Man #4 περνά η ώρα. To Return Of Wolverine #1 είναι ενδιαφέρον αλλά μέχρι εκεί. Στο Thor #5, ο All-Father Thor αντιμετωπίζει τον Phoenix Wolverine. Το West Coast Avengers #2 είναι χαζούλικο. Το X-Men Gold #36 είναι το τελευταίο τεύχος αυτής της αποτυχημένης σειράς X-Men.

Δεν υπάρχουν σχόλια: