Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Κυκλοφορίες 03 - 10 - 2018



Hell's breaking loose, Witching hour.


DC

To Adventures Of The Super Sons #3 είναι συμπαθητικό. Στο Batman #56, ο Batman αναζητά το άτομο που πυροβόλησε τον Grayson. Με τo Border Town #2 δεν θα ασχοληθώ. Γιατί; Για λόγους που διαβάζει κανείς πατώντας αυτό το λινκ. Στο Deathstroke #36, ο Slade βρίσκεται τρόφιμος του Arkham Asylum. Στο Dreaming #2 επικρατεί πανικός. Στο Green Arrow #45 έχουμε την κηδεία του Roy Harper. To Green Lanterns #56 είναι μέτριο. Στο Harley Quinn #51, η Harley είναι υπεύθυνη που ο Captain Triumph βρίσκεται σε λάθος σύμπαν. Στο Justice League #9, ο Superman επανασυναρμολογεί το φεγγάρι. Στο Nightwing #50, ο Grayson δεν θυμάται και δεν θέλει και να θυμηθεί το παρελθόν του. To Unexpected #5 δεν λέει τίποτα. Με το Wonder Woman And Justice League Dark Witching Hour #1 ξεκινά ένα event το οποίο έχει σαν κινητήριο μοχλό τη σκοτεινή πλευρά της Αμαζόνας. To United States Vs Murder Inc #2 διαβάζεται.

INDIES

To Sparrowhawk #1 είναι κάτι ανάμεσα σε Σταχτοπούτα και Βοοks of Magic. To Death Orb #1 δεν με εντυπωσίασε. Με το Umbrella Academy Hotel Oblivion #1 επιστρέφει αυτή η πολύ αγαπητή σειρά, λίγο πριν ξεκινήσει και η τηλεοπτική της διασκευή. Το War Bears #2 των Atwood και Steacy είναι αρκετά καλό. To Blackbird #1 θυμίζει αρκετά The Wicked + The Divine. To Dead Rabbit #1 έχει σαν πρωταγωνιστή ένα πρώην ληστή που γυρίζει στην ενεργό δράση. Το Die!Die!Die! #3 είναι καλό. To Eclipse #11 είναι μάλλον μέτριο. Το Errand Boys #1 αξίζει κυρίως για το σκίτσο του Νίκου Κούτση. Το Jook Joint #1 το βρήκα μέτριο. Το Last Siege #5 διαβάζεται. Στο Magic Order #4, ο Gabriel αναγκάζεται να επιστρέψει για τα καλά. Στο New Lieutenants Of Metal #4, οι ήρωές μας κατατροπώνουν το απαίσιο boy band. Στο Paper Girls #25, οι ηρωίδες μας χάνονται στον χωροχρόνο. Το Redlands #7 είναι εντάξει. Με τα Thief Of Thieves #41 και  Walking Dead #184 βαρέθηκα. Τα A Walk Through Hell #5 και Lollipop Kids #1 μου άρεσαν.

MARVEL

Στο Cosmic Ghost Rider #4, ο Punisher Thanos μάλλον είναι χειρότερος από τον απλό. Το Deadpool #5 έχει μεγάλη πλάκα. Στο Doctor Strange #6, μια έκπληξη περιμένει τον Strange στην επιστροφή του στη Γη. To Tony Stark Iron Man #4 είναι διασκεδαστικό. Τα What If? Spider-Man #1 και What If? X-Men #1 διαβάζονται. Το Star Wars #55 είναι αξιοπρεπές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: