Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Κυκλοφορίες 28 - 03 - 2018


\m/


DC

Το Dark Nights Metal #6 είναι γεμάτο επικές μάχες και μονομαχίες. Ο Capullo διαπρέπει παντού, το τέλος σε αφήνει ευχαριστημένο ενώ ο επίλογος αναγγέλλει μια νέα εποχή για τη DC. To πραγματικά καλό Doomsday Clock #4 είναι επικεντρωμένο στην ιστορία του νέου Rorschach. To Batgirl #21 είναι ένα πολύ χαριτωμένο τεύχος, στο οποίο η Babs συνεργάζεται με τον πατέρα της. Στο Detective Comics #977, ο Ulysses Armstrong χώνει παντού τη μουσούδα του. Στο Flash #43, η μάχη με τον Grodd παίρνει μια νέα τροπή. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #41, ο Hal σπάει στο ξύλο τον Zod. Στο Hellblazer #20 έχουμε σύγκρουση κόσμων. Μεταφορικά. Στο Justice League Of America #27, η League αντιμετωπίζει τον Chronos.

Στο Mera Queen Of Atlantis #2, η Mera αντιμετωπίζει τον Orm. Στο Mother Panic Gotham A.D. #1, η Violet Paige έχει καταλήξει σε λάθος σύμπαν. Στο Silencer #3, ο Leviathan κάνει τα πάντα για να σκοτώσει την ηρωίδα του τίτλου. To Suicide Squad #38 διαβάζεται. Το Teen Titans #18 αξίζει για τη μεταμφίεση του Damian. Το Terrifics #2 θυμίζει πολύ έντονα Fantastic Four. To Trinity #20 δεν είναι άσχημο. Το Wonder Woman #43 είναι αξιοπρεπές. Τα Imaginary Fiends #5, Motherlands #3 και Ruff And Reddy Show #6 αξίζουν μια ματιά.

MARVEL

Στο Black Panther #171, ο Panther αντιμετωπίζει τον Claw. Στο Daredevil #600, ο Matt Murdock καταλήγει δήμαρχος από σπόντα. Στο Invincible Iron Man #598, ο Stark συνεχίζει να είναι κρυμμένος. Tο Jessica Jones #18 αποτελεί το τελευταίο τεύχος του Bendis. Το Legion #3 είναι καλό. Στο Moon Girl And Devil Dinosaur #29, οι Φανταστικοί Τρεις γίνονται Τέσσερις. Στο Moon Knight #193, έχουμε την τελική μονομαχία. To Peter Parker The Spectacular Spider-Man #302 μου άρεσε. Κάνει και εξαιρετική δουλειά ο Joe Quinones. To Star Wars Doctor Aphra #18 είναι εντάξει.

INDIES

Το Hungry Ghosts #3 δυστυχώς αποτελεί το προτελευταίο κόμικ του Anthony Bourdain. To Kid Lobotomy #6 φαίνεται να είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Στο Black Magick #11, ο Morgan αποφασίζει να τερματίσει τη συνεργασία του με τη Rowan. Το Days Of Hate #3 μου υπενθύμισε γιατί βαριέμαι τον Danijel Žeželj. Στο Hit-Girl #2, η Hit-Girl λέει έναν καλό λόγο για τον Batman του Tom King. Στο Manifest Destiny #34, οι Lewis και Clark έρχονται αντιμέτωποι με μια ανταρσία. Στο Saga #50 σιγουρευόμαστε πως η Staples είναι μεγάλη fan των Monkey Island.

Δεν υπάρχουν σχόλια: