Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Κυκλοφορίες 11 - 04 - 2018


Πόσο πίσω έχω μείνει πάλι!


DC

Στο Batgirl And The Birds Of Prey #21, ο Calculator προσπαθεί να μάθει την ταυτότητα της Oracle. Στο Detective Comics #978, ο Ulysses εκκινεί το τελευταίο κομμάτι του σχεδίου του. Στο Eternity Girl #2, η Caroline βράζει από θυμό. Στο Flash #44, ο Barry και οι σύντροφοί του κατατροπώνουν τον Grodd και σώζουν την πόλη τους. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #42 ξεκινά το Darkstars Rising arc. Το Immortal Men #1 φαίνεται περισσότερο ενδιαφέρον από όσο μάλλον είναι. Στο Justice League Of America #28, ο Chronos κάνει πλάκα στη League. To New Super-Man And The Justice League Of China #22 διαβάζεται. To Red Hood And The Outlaws #21 είναι αξιοπρεπές. Το Sideways #3 είναι τόσο μα τόσο πολύ Spider-Man! To Suicide Squad #39 χωλαίνει εξαιτίας του artwork. To Supergirl #20 είναι συμπαθητικό. Το Titans #22 είναι μια χαρά. Στο Trinity #21, η Τριάδα νιώθει προδομένη. Στο Wonder Woman #44, ο Darkseid ανοίγει ένα portal που οδηγεί στη Θεμισκύρα.

INDIES

Στο Sword Of Ages #3, η βία είναι το κερασάκι στην τούρτα των παγίδων και των προδοσιών που περιέχει. Το Crude #1 δίνει υποσχέσεις για κάτι πιο ενδιαφέρον στη συνέχεια. Στο Deadly Class #33, το μακελειό στο Μεξικό συνεχίζεται. Το Dry County #2 είναι συμπαθητικό. Στο Eternal Empire #8 βλέπουμε πως τελικά δεν ήταν καλή ιδέα να συναντηθούν οι τρεις δρακογέννητοι. To Gideon Falls #2 είναι καλό.Το No. 1 With A Bullet #6 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Το Oblivion Song #2 είναι μια χαρά. Στο Sleepless #5, η Pyppenia μαθαίνει ποιος θέλει να την δολοφονήσει. Στο Vs #3 αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ανεξήγητη δημοφιλία του Satta Flynn. To Bloodshot Salvation #8 διαβάζεται.

MARVEL

Το Captain America #700 είναι αρκετά καλό ώστε να μην σε ενοχλεί η εύκολη λύση ενός χρονοταξιδιού στο παρελθόν. Το Doctor Strange #388 θα μπορούσε να είναι και καλύτερο. Το Domino #1 είναι κάτι μεταξύ κάποιου τεύχους Harley Quinn και της αρχής του Watchmen. Το Unbeatable Squirrel Girl #31 είναι καλό. Το X-Men Red #3 είναι συμπαθητικό. To Star Wars Darth Vader #14 έχει ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: