Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Κυκλοφορίες 04 - 04 - 2018


🤩

DC

Στο Batman #44, η Selina ψωνίζει νυφικό. Στο Batman White Knight #7, η απειλή της Neo Joker κάνει τους Batman και Joker να συμμαχήσουν. To συμπαθητικό Black Lightning Cold Dead Hands #6 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Το Curse Of Brimstone #1 είναι κάτι που ίσως περίμενες από την Image πριν κάνα δεκάρι χρόνια. Με το Deathstroke #30, ο Priest αποδεικνύει πως πρέπει να του δώσουν έναν τίτλο Batman. Ίσως το Detective Comics. To Exit Stage Left The Snagglepuss Chronicles #4 είναι καλό. Στο Green Arrow #39, ο Oliver προσπαθεί να βοηθήσει μια εμπόλεμη περιοχή. Στο Green Lanterns #44 είναι αξιοπρεπές. Με το Harley Quinn #41 περνάει η ώρα. Στο Justice League #42, η League δεν έχει ιδιαίτερη επιτυχία με την πολιτική κατάσταση στην αφρικάνικη ήπειρο. To Nightwing #42 τελειώνει με τον Damian να μεγαλώνει τον αριθμό των κατοικιδίων του. Στο Shade The Changing Woman #2, η Shade αναζητά βοήθεια. To Superman #44 είναι πολύ διασκεδαστικό.

INDIES

Στο Doctor Star And The Kingdom Of Lost Tomorrows #2, ο Doctor Star "ξεχνά" να γυρίσει σπίτι του. Το Incognegro Renaissance #3 είναι μια χαρά. Στο Koshchei The Deathless #4, ο Koshchei διηγείται περιστατικά από τη σχέση του με τη Baba Yaga. To Xerxes The Fall Of The House Of Darius And The Rise Of Alexander #1 μπορεί και να ήταν καλό αν ο Miller μπορούσε να σχεδιάσει ή έστω υπήρχε η Lynn Varley στο χρώμα για να σώσει κάτι. Στο Elsewhere #6, έχουμε θαλάσσιο ταξίδι. Το Isola #1 είναι μια fantasy σειρά γραμμένη από τους Brenden Fletcher και Karl Keschl και φανταστικά σχεδιασμένη από τον δεύτερο και την Michele Sassyrassy-Korn. Στο Motor Crush #11, η Domino μαθαίνει πως είναι κλώνος. Το Sex Criminals #23 είναι εντάξει. Το Walking Dead #178 διαβάζεται. Στο Wicked + The Divine #35 αποκαλύπτονται κι άλλα μυστικά.

MARVEL

Στο Amazing Spider-Man #798, ο Norman επιστρέφει πιο κακός από ποτέ. To ελαφρύ σε ιστορία Astonishing X-Men #10 δίνει χώρο στον Aco να μεγαλουργήσει. Το Black Bolt #12 αποτελεί το τελευταίο τεύχος της σειράς. Στο Marvel Two-In-One #5, οι ταξιδιώτες μας βρίσκονται σε ένα σύμπαν όπου ο Doom και o Galactus είναι ένα. Στο Runaways #8 εμφανίζεται ο Doom. Στο Spider-Man #239, o Miles καταδιώκει τον θείο του. Στο Star Wars #46, η δουλειά του Guru E-FX στο χρώμα με ενόχλησε παραπάνω απ' ότι συνήθως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: