Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Κυκλοφορίες 21 - 03 - 2018


Ανάδυση.


INDIES

To Dept. H #24 αποτελεί το τελευταίο τεύχος της σειράς. Σε αυτό, η Mia φτάνει στην επιφάνεια και στη συνέχεια σκέφτεται ποια είναι η σωστή, μεταφορικά, πορεία που πρέπει να ακολουθήσει. Το Mata Hari #2 είναι ενδιαφέρον. Στo Vinegar Teeth #3, εμφανίζεται μια μεγάλη απειλή με ένα πολύ αστείο όνομα. Το Dissonance #2 είναι ενδιαφέρον. Το Evolution #5 διαβάζεται. Στο Further Adventures Of Nick Wilson #3, ένα "high school reunion" δίνει γλυκόπικρο τόνο. To Ice Cream Man #3, που έχει rock n roll θέμα, είναι καλό. Στο Kick-Ass #2, η νέα Kick-Ass ληστεύει εμπόρους ναρκωτικών μα προστατεύει παιδιά και μανάδες. Στο Kill Or Be Killed #17, ο Dylan τιμωρεί τον βιαστή του ιδρύματος. Το Monstress #15 είναι καλό. Στο Moonshine #8, ο Risso συνεχίζει να είναι φανταστικός στο να σχεδιάζει τα σκοτεινά μέρη των ΗΠΑ. Στο Regression #8, ο Adrian σοκάρεται από ένα όργιο. Το Rumble #4 είναι εντάξει. Το Southern Cross #14 είναι το πρώτο τεύχος της σειράς εδώ και ένα εξάμηνο.

DC

Το Aquaman #34 έχει τον Kelley Jones στο σχέδιο. Ασυνήθιστη μα πετυχημένη επιλογή. Στο Batman #43, ο κόσμος σώζεται από την τυραννία της Ivy χάρις στην Harley Quinn! Στο Batwoman #13 βλέπουμε πως δεν είναι η Safiyah ο μεγάλος κακός. Το Cave Carson Has An Interstellar Eye #1 είναι καλό. Στο Damage #3, ο Damage αντιμετωπίζει τη Wonder Woman. Το Deathbed #2 είναι πολύ διασκεδαστικό. Το Future Quest Presents #8 είναι αρκετά παιδικό. Το Green Lanterns #43 είναι έτσι κι έτσι. Το Harley Quinn #40 δεν είναι καν αστείο. Στο Justice League #41, η League προσπαθεί να διασώσει ό,τι μπορει από τα συντρίμμια της βάσης της, η οποία έχει πέσει στην Αφρική. Στο Nightwing #41, ο Grayson επιτέλους τελειώνει με τον Δικαστή. Τα Super Sons #14 και Superman #43 είναι αρκετά καλά.

MARVEL

To Avengers #685 δεν είναι ιδιαίτερα καλό. Το Doctor Strange Damnation #3 είναι μετριότατο. Στο Mighty Thor #705, η Jane θυσιάζεται ώστε να εκλείψει η απειλή του Mangog. Στο Ms. Marvel #28 έχουμε την επιστροφή της Kamala. Το Runaways #7, στο οποίο η Molly επιστρέφει στο σχολείο, είναι συμπαθητικό. To Star Wars #45 διαβάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: