Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Κυκλοφορίες 14 - 03 - 2018


Να μας ζήσει!


DC

Στο Action Comics #999, o πατέρας της Lois επισκέπτεται την οικογένειά της. Στο Batgirl And The Birds Of Prey #20, η μάνα της Huntress είναι πιο πανούργα από όσο υπολόγιζαν. Στο Detective Comics #976, η ομάδα έχει χωριστεί και επίσημα στα δύο. To Eternity Girl #1 θα μπορούσε να είναι παλιό κόμικ της Vertigo. Στο Flash #42, ο Barry άθελά του δυναμώνει τον εχθρό του. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #40 συνεχίζεται η αναμέτρηση μεταξύ των Lanterns και της οικογένειας Zod. Στο Justice League Of America #26, o Batman δείχνει τον σωστό δρόμο. 

Στο Mister Miracle #7 έχουμε γεννητούρια! Τι χαρά! Το New Super-Man And The Justice League Of China #21 διαβάζεται. Το Ragman #6 κλείνει με ικανοποιητικό τρόπο τη σειρά. Στο Red Hood And The Outlaws #20 τα δύο τρίτα της ομάδα κατασκοπεύουν το ένα τρίτο. Το Sideways #2 είναι διασκεδαστικό. Στο Suicide Squad #37, η επίθεση της Hack έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Το Supergirl #19 είναι εντάξει. Στο Trinity #19, συνεχίζεται η εξιστόρηση της sword & sorcery περιπέτειας της τριάδας. To Wildstorm Michael Cray #6 είναι μέτριο. Στο Wonder Woman #42 επιστρέφει ο ανανεωμένος και βελτιωμένος Jason.

INDIES

To Judas #4 είναι όμορφο. Στο Giants #4 έχουμε μια προδοσία. Το Bonehead #3 είναι ενδιαφέρον. Το Deadly Class #32 θυμίζει comic του Frank Miller με την καλή έννοια! Το Dry Country #1, για δουλειά του Rick Tomasso, είναι σχεδόν συμβατικό. To Infidel #1 είναι ένα πολύ ενδιαφέρον κόμικ τρόμου. Το Mage The Hero Denied #7 είναι αξιοπρεπές. Το No. 1 With A Bullet #5 διαβάζεται. To Sleepless #4 μου άρεσε. Με το Slots #6 τελειώνει με αρκετά σωστό τρόπο η σειρά. Στο Vs #2, ο πρωταγωνιστής πετιέται σαν στυμμένη λεμονόκουπα.

MARVEL

Στο All-New Wolverine #32, η Χ-23 συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση. Το Astonishing X-Men #9 δεν είναι κακό. Απλώς σε κάνει να συνειδητοποιείς πως έχει αρχίσει να πλατιάζει η σειρά. Το Doctor Strange #387 αξίζει κυρίως για το artwork. Στο Marvel Two-In-One #4, οι ήρωές μας καταλήγουν σε ένα εναλλακτικό σύμπαν. Το New Mutants Dead Souls #1 δεν είναι κακό. Στο Peter Parker The Spectacular Spider-Man #301, ο Pete, o Jonah και η Teresa ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο. Το Unbeatable Squirrel Girl #30 έχει πλάκα. Το Star Wars Darth Vader #13 έχει ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: