Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Κυκλοφορίες 28 - 02 - 2018



Ας μπω επιτέλους στου Μαρτίου.



DC

Στο Action Comics #998, ο Booster Gold αποδεικνύεται αρκετά ικανός. To Batgirl #20, στο οποίο η Babs αντιμετωπίζει την οικογένεια των Cobblepots, είναι συμπαθητικό. To Demon Hell Is Earth #4 διαβάζεται. Στο Detective Comics #975, η Kate αποφασίζει να συνεργαστεί με τον πατέρα της. Με το Doom Patrol JLA Special #1 τελειώνει το Milk Wars. Στο Flash #41, ο Barry παραμένει χωρίς δυνάμεις. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #39 συνεχίζεται η αντιπαράθεση με τον Zod. Στο Hellblazer #19 ο κόσμος του John βρίσκεται πιο κοντά απ' ότι συνήθως με αυτόν του υπόλοιπου DCU. To Justice League Of America #25 είναι επικεντρωμένο στον Batman και την Canary. To Mera Queen Of Atlantis #1 είναι συμπαθητικό. Στο Silencer #2, ο JR Jr κάνει φανταστική δουλειά στην σκηνή δράσης με την οποία ξεκινά το τεύχος. Στο Suicide Squad #36, η Hack επιστρέφει από τους νεκρούς. Στο Teen Titans #17, ο Beast Boy μπλέκει. To Terrifics #1 παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον. Στο Wonder Woman #41, η Diana κι ο Steve κάνουν catch-up. Tα Imaginary Fiends #4 και Motherlands #2 διαβάζονται.

MARVEL

To All-New Wolverine #31 έχει πλάκα. Με το America #12 τελειώνει αυτή η αρχικά πολλά υποσχόμενη αλλά τελικά μέτρια σειρά. Στο Black Panther #170 η Storm είναι ο από μηχανής θεός. Στο Captain Marvel #129, η Carol επιστρέφει στο σύμπαν της. Το Invincible Iron Man #597 διαβάζεται. Στο Jessica Jones #17, η Jess χρησιμοποιεί τη δύναμη του διαλόγου. Το Legion #2 μου θύμισε το Shade, the Changing Girl. To Lockjaw #1 είναι χαριτωμένο. Στο Moon Girl And Devil Dinosaur #28, η Lunella σχηματίζει τους Fantastic Three. Το Moon Knight #192 είναι καλό. Το Peter Parker The Spectacular Spider-Man #300 είναι μέτριο. To Star Wars Darth Vader #12 είναι εντάξει.

INDIES

To Doctor Star And The Kingdom Of Lost Tomorrows #1 είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένο από το Starman των Robinson και Tony Harris. To Hungry Ghosts #2 έχει ενδιαφέρον. To Rick Veitch's The One #1 είναι παλιομοδίτικο όσο δεν πάει. Το Beef #1 έχει κάτι να πει. Το Days Of Hate #2 έχει ενδιαφέρον. Το Motor Crush #10 είναι άναρχο. Το Rat Queens #8 είναι καλούτσικο. Στο Royal City #10 τα αδέρφια πηγαίνουν σε ένα πάρτυ όπου συμβαίνουν πολλά. Στο Saga #49, οι δυο αμφίβιοι δημοσιογράφοι κάνουν μια ενδιαφέρουσα πρόταση στους κυνηγημένους ήρωές μας. To Calexit #2 διαβάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: