Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Κυκλοφορίες 21 - 02 - 2018


Άρον το κράββατόν σου και περιπάτει


DC

To American Way Those Above And Those Below #6 αποτελεί το τελευταίο τεύχος της σειράς. Στο Aquaman #33, ο Arthur αφήνει τη δουλειά στη μέση για να σώσει τη Mera. Στο Batman #41, ο κόσμος βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Poison Ivy. Στο Batman And The Signal #2, αποκαλύπτεται ένας νέος κακός. Στο Batwoman #12 διαβάζουμε τι συνέβη ανάμεσα στην Kate και τη Safiyah. Στο Brave And The Bold Batman And Wonder Woman #1, ο Cernunnos ζητά τη βοήθεια της Wonder Woman. To Cave Carson Has A Cybernetic Eye Swamp Thing Special #1 αποτελεί το τέταρτο μέρος του Milk Wars. Στο Damage #2, ο Hul... o Damage αντιμετωπίζει τη Suicide Squad. Στο Green Lanterns #41, οι Lanterns συνεχίζουν την αναζήτησή των απαχθέντων ηρώων. Το Harley Quinn #38 ψιλοδιαβάζεται. Στο Justice League #39, η League δεν μπορεί ούτε να σώσει κόσμο με την ησυχία της. Στο Nightwing #39, ο Dick είναι αιχμάλωτος του Δικαστή. Στο Super Sons #13, ο Damian δέχεται μια επίσκεψη από τη μητέρα του. Το Superman #41 είναι καλούτσικο. Το Trinity #18, δεν είναι κακό. Το Wonder Woman Conan #6, με το οποίο τελειώνει η σειρά, είναι συμπαθητικό. Το Future Quest Presents #7 αξίζει μια ματιά. Το Deathbed #1, που σχεδιάζει ο Riley Rossmo, είναι φανταστικό.

INDIES

Στο Dept. H #23, η Mia λύνει την υπόθεση όσο αναδύεται. Το Empowered And Sistah Spooky's High School Hell #3 έχει πλάκα. Το Hellboy And The B.P.R.D. 1955 Burning Season είναι καλό. Το Mata Hari #1, που ανήκει στο imprint της Karen Berger, είναι ενδιαφέρον. Το Vinegar Teeth #2 είναι παλαβό. Στο Birthright #30, επιτυγχάνεται ο εξορκισμός του nevermind. Στο Descender #27 βλέπουμε μία από τις πρώτες συναντήσεις μεταξύ βιολογικών και τεχνολογικών όντων. Στο Eternal Empire #7, οι δυο ήρωές μας εκπαιδεύονται. Στο Evolution #4 υπάρχει ένα ψήγμα σχεδίου καταπολέμησης του ιού. To Family Trade #5 αποτελεί το τελευταίο τεύχος της σειράς. Στο Further Adventures Of Nick Wilson #2 τρώνε ortolans. To Hit-Girl #1 είναι μια χαρά. To Ice Cream Man #2 μου άρεσε. Στο Maestros #5, η συμμαχία με τον Διάβολο έρχεται μάλλον πολύ αργά. To Monstress #14 είναι καλό. Το Moonshine #7 έχει έναν απολαυστικό Eduardo Risso. To θυμωμένο Redlands #6 αποτελεί το τελευταίο τεύχος αυτού του volume. Στο Regression #7 δίνονται εξηγήσεις. Στο Sex Criminals #22, η συγκατοίκηση με τη μάνα της, χτυπάει τη Suzy στα νεύρα. Το Quantum And Woody #3 έχει πλάκα.

MARVEL

Στο Astonishing X-Men #8 βλέπουμε πως ο Xavier, στη νέα του έκδοση, μάλλον είναι χαζός. Το Black Panther Annual #1 έχει ιστορία γραμμένη από τον Christopher Priest. Στο Daredevil #599, ο DD ζητά βοήθεια από τους άλλους ήρωες της πόλης. Στο Doctor Strange Damnation #1, ο Strange καταφέρνει να διορθώσει τις καταστροφές που προκάλεσε η Hydra όχι όμως χωρίς κόστος. Στο Mighty Thor #704, η Jane επιλέγει να μεταμορφωθεί και να βοηθήσει υπογράφοντας τη θανατική της καταδίκη. Το Star Wars Doctor Aphra #17 διαβάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: