Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Κυκλοφορίες 14 - 02 - 2018


Αντίο Invincible.


INDIES

Στο Giants #3 βλέπουμε πόσο διαφορετικές είναι οι πορείες των Gogi και Zedo. To Jenny Finn #4, τελευταίο τεύχος της σειράς, απογοητεύει με το γεγονός πως δεν το σχεδιάζει ο Troy Nixey! To Death Of Love #1 έχει ένα ενδιαφέρον. To Invincible #144 αποτελεί το τελευταίο τεύχος της σειράς. Είναι ένα πραγματικά καλό τέλος. Μακάρι να τέλειωνε έτσι και το διάσημο αδερφάκι του, το Walking Dead. To Kick-Ass #1, με τη νέα πρωταγωνίστρια, δεν είναι καθόλου κακό. Στο Kill Or Be Killed #16, ο Dylan εξακολουθεί να βρίσκεται στο ψυχιατρείο. Το Mage The Hero Denied #6 διαβάζεται. Στα Paradiso #3 και Port Of Earth #4 αξίζει μια ματιά. Το Rumble #3 είναι πανέμορφο. Στο Sleepless #3 παρακολουθούμε ένα τουρνουά ιπποσύνης. Το Slots #5 είναι εντάξει. Από το Twisted Romance #2 μου άρεσε το artwork. To Bloodshot Salvation #6 είναι μια χαρά. Το Judas #3 αξίζει.

DC

To Action Comics #997, που δεν είναι ιδιαίτερα καλό, έχει δυο cliffhangers. Στο Batgirl And The Birds Of Prey #19, η Babs τα θαλασσώνει λιγάκι. Με το Dark Knights Rising The Wild Hunt #1, βάζει και ο Grant Morrison την πινελιά του σε αυτό το φανταστικό event! Στο Detective Comics #974 βλέπουμε μερικές από τις συνέπειες της πράξης της Batwoman. Στο Flash #40, ο Barry αντιμετωπίζει τον Grodd. Στο Hal Jordan And The Green Lantern Corps #38, οι Lanterns μπλέκουν με τον Zod και την οικογένειά του. Στο Justice League Of America #24, η League με μια μικρή βοήθεια από την Promethea αντιμετωπίζει επιτυχώς την Tsaritsa. Στο New Super-Man And The Justice League Of China #20, η κινέζικη League είναι έτοιμη να αποκτήσει τον Aquaman της. Το Ragman #5 είναι αξιοπρεπές. Στο Red Hood And The Outlaws #19, η Artemis κι ο Jason βγαίνουν ραντεβού. To Shade The Changing Girl Wonder Woman Special #1 αποτελεί το τρίτο μέρος του Milk Wars. To Sideways #1 θυμίζει αρκετά Spider-Man. Στο Suicide Squad #35, ο κόσμος της Amanda καταρρέει. Το Supergirl #18 διαβάζεται. Το Wildstorm Michael Cray #5 έχει κακό artwork. To Wonder Woman #40 είναι καλούτσικο.

MARVEL

Στο Captain America #698, ο Captain America ξυπνάει στο μέλλον. Στο Doctor Strange #385, ο Strange καταφέρνει να γίνει ξανά ο Sorcerer Supreme αλλά με τι κόστος! Στο Marvel Two-In-One #3, ο Johnny ανακαλύπτει γιατί χάνει τις δυνάμεις του. Στο Ms. Marvel #27, η Kamala εξακολουθεί να είναι απούσα. To Unbeatable Squirrel Girl #29 είναι κωμωδία παρεξηγήσεων. Στο Star Wars Darth Vader #11 κάποιος έχει επικηρύξει τον Vader.

Δεν υπάρχουν σχόλια: