Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Κυκλοφορίες 07 - 03 - 2018


Θρήνος.


DC

Στο Batman #42, οι Bat & Cat προσπαθούν να ματαιώσουν τα σχέδια της Ivy για παγκόσμια κυριαρχία. Στο Batman White Knight #6, ο Σκοτεινός Ιππότης "πέφτει". Στο Black Lightning Cold Dead Hands #5, ο Black Lightning αντιμετωπίζει τον Tobias Whale. Στο Deathstroke #29 βλέπουμε τον Slade να καταλήγει στο Arkham Asylum. Στο Green Arrow #3, ο Oliver καταφέρνει να κερδίσει όπου αυτό ήταν δυνατό. Το Green Lanterns #42 διαβάζεται. Με το Harley And Ivy Meet Betty And Veronica #6 δίνεται ένα αρκετά ικανοποιητικό τέλος στη σειρά. Το Harley Quinn #39 είναι έτσι κι έτσι. Στο Justice League #40, οι ήρωες βρίσκονται παγιδευμένοι στον δορυφόρο-βάση τους. Το Nightwing #40 τελειώνει με cliffhanger. Στο Superman #42, ο Jon και η φίλη του η Kathy συναντούν τον γιο του Bizarro. Στο Shade The Changing Woman #1, η Shade ξαναβρίσκει τους φίλους που έκανε στην προηγούμενη σειρά. Στο Exit Stage Left The Snagglepuss Chronicles #3 εμφανίζεται η Marilyn Monroe. Στο Wild Storm #12, η IO προσπαθεί να χακάρει τη Skywatch.

INDIES

Στο East Of West #36, το "Nation" κατακτά το εξεγερμένο "Union". Στο Elsewhere #5, η Amelia αναζητεί τρόπο για να επιστρέψει στη Γη. Το Extremity #12, τελευταίο τεύχος της σειράς είναι βίαιο μα και συναισθηματικό όσο δεν πάει. Στο Fix #11, σκοτώνεται ο ένας πρωταγωνιστής! Τα Gideon Falls #1 και Oblivion Song #1 αποτελούν δυο εξαιρετικά ξεκινήματα νέων σειρών. Στο Walking Dead #177, η Michonne και η κόρη της κλαίνε και ανταλλάσσουν ιστορίες. Στο Wicked + The Divine #34 γίνονται αποκαλύψεις. Στο Mech Cadet Yu #7, οι δόκιμοι διαφωνούν με τα σχέδια της ηγεσίας. Το Incognegro Renaissance #2 είναι μια χαρά. Στο Koshchei The Deathless #3, ο Koshchei συνεχίζει τη διήγηση της τραγικής του ιστορίας. Το Rasputin The Voice Of The Dragon #5, τελευταίο τεύχος της σειράς, φτάνει λίγο πριν τα γεγονότα του Seed of Destruction.

MARVEL

Στο Amazing Spider-Man #797, o Norman ανακαλύπτει τη μυστική ταυτότητα του Spider-Man. Άργησε λίγο. Στο Captain America #699, ο Cap ρίχνει τη δικτατορία της μελλοντικής Αμερικής στην οποία βρίσκεται. To Doctor Strange Damnation #2 είναι μέτριο. Το Hawkeye #16 αποτελεί το τελευταίο τεύχος της σειράς. To Infinity Countdown #1 συνεχίζει arcs που έχουν ξεκινήσει στο Guardians of the Galaxy. To X-Men Red #2 ψιλοδιαβάζεται. Στο Star Wars #44, η Leia έχει ένα σατανικό σχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: